Annonce
Trekantområdet

Fare for sammenstyrtning: Mor og børn var hjemme, da bilist bragede ind i hus og stak af

Gravens: Fredag klokken 20 modtog politiet en melding om en ulykke på Bramdrupvej i Gravens mellem Vejle og Kolding.

Her var en mandlig bilist af uvisse årsager kørt direkte ind i dagligstuen på et hus.

Ifølge vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, Lars Grønlund, sad en mor og så fjernsyn i dagligstuen med sine to børn, da bilen bragede gennem murværket.

Børnene - en pige på otte år og en dreng på to år - blev bragt på traumecentret. Den seneste melding fra sygehuset til politiet klokken 22.10 er heldigvis, at børnene efter omstændighederne har det godt.

Den 38-årige mor er ifølge politiets oplysninger kommet lettere til skade.

Annonce
Foto: Local Eyes

Stak af fra ulykken

Føreren af bilen var en 38-årig mand fra lokalområdet. Efter ulykken valgte han at flygte fra stedet.

Det lykkedes dog politiet at opspore og anholde manden.

I bilen befandt sig også en mandlig passager. Han blev anholdt på ulykkesstedet.

TrekantBrand har siden ulykken været til stede på Bramdrupvej, da huset er i fare for at styrte sammen.

Ulykken fandt sted på Bramdrupvej i Gravens fredag aften. Foto: TrekantBrand
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kalmar-huse reddet fra konkurs

Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Kolding

Genoptager omdiskuteret samarbejde: Konsulenter på resultatløn skal igen finde besparelser på udsatte borgere

Annonce