Annonce
Sønderborg

Bilist stikker af fra trafikulykke og melder senere sig selv

Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
To biler var torsdag aften involveret i en ulykke på Sønderborgmotorvejen. Den ene fører stak af.

Efter at have søgt med droner, hunde og almindelige patruljer efter en bilist, der var forsvundet efter en trafikulykke torsdag aften, er manden nu fundet.

Det bekræfter vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Bjørn Pedersen kort efter midnat til fredag.

Bilisten meldte sig selv.

- Han er ikke kommet noget til, så han var simpelthen bare stukket af, siger han.

Manden vil derfor blive sigtet for at stikke af fra en ulykke.

Ulykken skete på Sønderborgmotorvejen mellem afkørsel 13 og 12 på rute 8 tæt ved Avnbøl.

Anmeldelsen kom klokken 18.26. Det fortalte vagtchef Ole Aamann ved Syd- og Sønderjyllands Politi torsdag aften.

- To biler er involveret i en ulykke. Den ene part er kørt på sygehuset, og den anden part er forsvundet. Patruljer på stedet tror, at vedkommende er kommet til skade, og vi søger selvfølgelig efter personen.

- Vi søger efter vedkommende dels med droner, dels med hunde og så med patruljevogne i området, sagde han kort efter klokken otte torsdag aften.

Det var angiveligt på baggrund af bilernes skader, at betjente på ulykkesstedet vurderede, at den forsvundne bilist kunne være blevet kvæstet i sammenstødet.

Det er uvist, hvorvidt personen på hospitalet er en mand eller en kvinde, eller hvad vedkommendes tilstand er.

Det er ligeledes uvist, hvordan ulykken er sket.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Se fotos og video: Publikum og presse blev bortvist fra flyopvisning

Leder For abonnenter

Det lyder godt, men: De passer ikke på Danmark

Det er så let at stille sig op og sige, at ”jeg passer på Danmark”. Det lyder godt. Man virker handlekraftig. Men når man som Mette Frederiksen er statsminister, har man andre forpligtelser end at gå med de nemme og populære løsninger, som hun gjorde, da hun præsenterede regeringens bud på, hvordan vi forhindrer terrordømte i at planlægge og udføre mere terror, når de er sluppet ud af fængslet. En regeringschef har pligt til at vælge løsninger, der holder sig inden for rammerne af, hvilken type land vi gerne vil være. Og her svigtede Mette Frederiksen. Hun foreslår nemlig, at personer, der har afsonet en dom for terror, kan forbydes at færdes i bestemte områder og have kontakt til bestemte personer i op til ti år. For at undersøge, om de overholder forbuddet, skal politiet have ret til uden dommerkendelse at trænge ind i deres hjem og undersøge deres computere. Det er her, statsministeren glemmer sin forpligtelse over for retsstatens principper. Grundloven siger helt uden dikkedarer i paragraf 72, at både husundersøgelser og undersøgelser af borgernes kommunikation kun kan ske efter en retskendelse. Der står dog også, at man kan lave love, der giver undtagelse fra paragraffen, og det er så dét, regeringen vil gøre. Men det er grundlæggende helt forkert. Regeringens forslag om at øge straffene for terror og terrorrelaterede forbrydelser betragteligt er helt i orden. Det er også rimeligt at udstede forbud om ophold og kommunikation for denne ekstraordinært usympatiske gruppe af forbrydere. Og spark dem endelig ud af landet, når der er lovhjemmel til det. Det må bare aldrig blive andre end en domstol, der gør domstolenes arbejde. Magtens tredeling er et princip, der ikke må fraviges. Hverken politikere eller myndigheder skal afsige domme eller udstede retskendelser. Det skal kun dommere. Det har regeringens normale støtter forstået, men de borgerlige partier sikrer flertallet til endnu et skridt væk fra retsstaten. De skulle skamme sig. De passer ikke på Danmark.

Danmark For abonnenter

Liste med banditter i habitter vokser til nye højder: - Flere handler groft uforsvarligt, end nogen havde forestillet sig

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];