Annonce
112

Bilist stoppet med stoffer i blodet - og bilen

En 22-årig mand blev sigtet for både at køre med euforiserende stoffer i blodet - og for at have en mængde hash og amfetamin på sig. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

TØNDER: En lokal 22-årig mand kan se frem til en stribe sigtelser, efter han sent mandag eftermiddag blev standset af politiet på Strucks Allé i Tønder. Den 22-årige blev stoppet, og en narkometertest viste, at han havde stoffer i blodet.

Men en bøde for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer blev ikke den eneste sigtelse, som den 22-årige fik, forklarer politikommissær Jens Peter Rudbeck fra Syd- og Sønderjyllands Politi:

- Der blev fundet hash og amfetamin i bilen, og det er han også blevet sigtet for - foruden kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. I bilen fandt patruljen 21,2 gram hash og 2,26 gram amfetamin, siger han.

Mængderne kan give en skærpet straf til den 22-årige, for normalt skelner man mellem om personen besidder stofferne til det politiet vurderer er eget forbrug - eller om det er til videresalg. Her skiller det ved henholdsvis ti gram hash og et halvt gram amfetamin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce