Annonce
Kolding

Billardklubben Frems seneste kampe

Kolding: Billardklubben Frems hold i Elitedivisionen spiller i weekenden 9.-10. november 9. og 10. runde i turneringen. Lørdag spiller Hold 1 på hjemmebane mod BK Gilleleje – og Hold 2 møder, på udebane, BK Søborg. Søndag får Hold 1 besøg af Vejby BK på hjemmebane – og Hold kører en tur til Sjælland, og møder Helsingør SBK.

Medlemmerne af Billardklubben Frem har senest forsvaret farverne blandt andet i følgende kampe: Serie 3 – keglebillard; her spilles til handicapdistancer:

Det blev til en uafgjort kamp mod Horsens BK, der var på besøg. Kurt Toft vandt sin kamp med 10,26 i snit og Michael Nielsen med 6,58 i snit. Knap så godt gik det for Laila Kristensen, der tabte med 3,21 i snit og Henriette Wagner med 2,00 i snit.

2 Mandshold – keglebillard; her spilles til handicapdistancer: BK Frem 1 tabte 0-4 på hjemmebane mod gæsterne fra Fredericia BK. Ole Jensen tabte sin kamp med 7,18 i snit, og Kurt Toft tabte med 7,15 i snit.

Hold 1 og 2 har ligeledes spillet lokalopgør, og her vandt Hold 2 4-0 ved Carl Hollender, der spillede med 9,0 i snit og Laila Kristensen, der spillede med 4,32 i snit. Ole Jensen og Kurt Toft tabte med henholdsvis 9,90 og 5,08 i snit.

Hold 3 havde på hjemmebane besøg af Sundeved BK 1, der blev sendt hjem med et "æg". BK Frem vandt 4-0 ved Pernille Kjærsgaard og Henriette Wagner, der spillede med snit på henholdsvis 7,13 og 4,06.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Vejen

Imerco lukker i det nye år

Annonce