Annonce
Kolding

Billardklubben Frems seneste kampe

Annonce

Kolding: Billardklubben Frems hold i Elitedivisionen spiller i weekenden 9.-10. november 9. og 10. runde i turneringen. Lørdag spiller Hold 1 på hjemmebane mod BK Gilleleje – og Hold 2 møder, på udebane, BK Søborg. Søndag får Hold 1 besøg af Vejby BK på hjemmebane – og Hold kører en tur til Sjælland, og møder Helsingør SBK.

Medlemmerne af Billardklubben Frem har senest forsvaret farverne blandt andet i følgende kampe: Serie 3 – keglebillard; her spilles til handicapdistancer:

Det blev til en uafgjort kamp mod Horsens BK, der var på besøg. Kurt Toft vandt sin kamp med 10,26 i snit og Michael Nielsen med 6,58 i snit. Knap så godt gik det for Laila Kristensen, der tabte med 3,21 i snit og Henriette Wagner med 2,00 i snit.

2 Mandshold – keglebillard; her spilles til handicapdistancer: BK Frem 1 tabte 0-4 på hjemmebane mod gæsterne fra Fredericia BK. Ole Jensen tabte sin kamp med 7,18 i snit, og Kurt Toft tabte med 7,15 i snit.

Hold 1 og 2 har ligeledes spillet lokalopgør, og her vandt Hold 2 4-0 ved Carl Hollender, der spillede med 9,0 i snit og Laila Kristensen, der spillede med 4,32 i snit. Ole Jensen og Kurt Toft tabte med henholdsvis 9,90 og 5,08 i snit.

Hold 3 havde på hjemmebane besøg af Sundeved BK 1, der blev sendt hjem med et "æg". BK Frem vandt 4-0 ved Pernille Kjærsgaard og Henriette Wagner, der spillede med snit på henholdsvis 7,13 og 4,06.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce