Annonce
Vejen

Billetsalget indledt til aften med livsstilsekspert

Livsstilseksperten Christine Feldthaus gæster Hotel Rødding den 25. september.
Christine Feldthaus er på besøg på Hotel Rødding onsdag den 25. september.

Rødding: Hvad er det egentlig, vi danskere har gang i?

Det er et af mange spørgsmål, som den kendte livsstilsekspert Christine Feldthaus vil komme ind på, når hun onsdag den 25. september tegner et skarpt og humoristisk portræt af danskernes livsstil, adfærd og interesser.

Bag arrangementet står JFM Events i samarbejde med Hotel Rødding og autoforhandler-firmaet Mogens Schelde Hansen. Med i arrangementet er desuden Rødding Erhvervsforening og Centrumbutikkerne.

Christine Feldthaus er kendt fra tv og en af landets førende livsstilseksperter. Hun er en meget populær foredragsholder, og hun blæser folk omkuld med sine bidende og inspirerende foredrag

Christine Feldthaus er oprindeligt fra Sønderjylland og har en uddannelse som lægesekretær. Hun kom til København midt i 80’erne og har via knofedt og ”learning by doing” opbygget mere end 20 års kommunikationserfaring fra store reklamebureauer herunder blandt andet som kontaktdirektør.

Billetsalget foregår via: nembillet.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Kom og få et konfirmationssæt

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Annonce