x
Annonce
Varde

Billetsalget til Glam Night og Open Air Varde går forrygende

Torsdagskoncerten svinger meget rent publikumsmæssigt. Men forventningen til Glam Night med det lokale The Glam og verdensnavnet Sweet er, at der bliver pænt fyldt op. Arkivfoto: Joan Karlsen

Tæt på udsolgt

Varde: Med den oprindelige guitarist Andy Scott som ankermand i glamorkestret Sweet er der torsdag aften mulighed for at tage med på en musikalsk tidsrejse til 1970’erne.

Det sker, når der på friluftsscenen i Arnbjergparken er Glam Night med først det lokale The Glam til at varme op for Sweet, der har solgt over 30 millioner plader. Sweet, der fortsat udgiver plader, havde ikke færre end 20 top 20-hits i Danmark og kæmpede med Slade om at være det største Glam-orkester.

Torben Lehmann, formand for Open Air Varde, spiller selv i The Glam. Han oplyser, at der allerede er solgt over 1.000 billetter til torsdagskoncerten Glam Night.

- Sidste år kom der 550. Vi har maksimalt plads til 1.900, fortæller Torben Lehmann.

Annonce

Erfaringen med torsdagskoncerten er, at vejret har meget stor betydning. Vejret ser lige så forrygende ud som billetsalget. Og samtidig har sommerhusudlejningsbureauerne reklameret med Glam Night, hvorfor en del tyske turister forventes at komme. Der sælges billetter ved døren.

Til Open Air Varde fredag og lørdag er der solgt 4.250 af 4.500 billetter.

- Vi er tæt på udsolgt. Der er ikke mange billetter tilbage, siger Torben Lehmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Gårdbrand: Grisene slap med skrækken

Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Annonce