Annonce
Varde

Billetsalget til Glam Night og Open Air Varde går forrygende

Torsdagskoncerten svinger meget rent publikumsmæssigt. Men forventningen til Glam Night med det lokale The Glam og verdensnavnet Sweet er, at der bliver pænt fyldt op. Arkivfoto: Joan Karlsen

Tæt på udsolgt

Varde: Med den oprindelige guitarist Andy Scott som ankermand i glamorkestret Sweet er der torsdag aften mulighed for at tage med på en musikalsk tidsrejse til 1970’erne.

Det sker, når der på friluftsscenen i Arnbjergparken er Glam Night med først det lokale The Glam til at varme op for Sweet, der har solgt over 30 millioner plader. Sweet, der fortsat udgiver plader, havde ikke færre end 20 top 20-hits i Danmark og kæmpede med Slade om at være det største Glam-orkester.

Torben Lehmann, formand for Open Air Varde, spiller selv i The Glam. Han oplyser, at der allerede er solgt over 1.000 billetter til torsdagskoncerten Glam Night.

- Sidste år kom der 550. Vi har maksimalt plads til 1.900, fortæller Torben Lehmann.

Annonce

Erfaringen med torsdagskoncerten er, at vejret har meget stor betydning. Vejret ser lige så forrygende ud som billetsalget. Og samtidig har sommerhusudlejningsbureauerne reklameret med Glam Night, hvorfor en del tyske turister forventes at komme. Der sælges billetter ved døren.

Til Open Air Varde fredag og lørdag er der solgt 4.250 af 4.500 billetter.

- Vi er tæt på udsolgt. Der er ikke mange billetter tilbage, siger Torben Lehmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Erhverv For abonnenter

3F-formand undrer sig over lukningen af testfabrik: Man vil opleve et kæmpe dræn af viden

Annonce