Annonce
Aabenraa

Billetter til D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy flyver over disken

På få timer fredag var de første 100 af 500 billetter til Dizzy Mizz Lizzy-koncerten i Arena Aabenraa den 18. marts afsat. PR-foto
Man skal ikke vente for længe, hvis man vil sikre sig billet til D-A-D-koncerten i Aabenraa Arena i februar. Dizzy Mizz Lizzy - det nyeste navn på plakaten hos Aabenraa Live, sælger også hurtigt.
Annonce

AABENRAA: To store rocknavne og et nyt år er åbenbart det, der skal til for at få rigtigt hul på billetsalget hos Aabenraa Live efter 2020, hvor corona har holdt en stor del af publikum hjemme i stuerne.

Aabenraa Live har for nyligt offentliggjort, at D-A-D spiller i Arena Aabenraa torsdag den 25. februar. Der blev sat 500 billetter til salg, og nu er der kun 100 tilbage.

Forleden kom endnu et stort dansk rockband på plakaten, Dizzy Mizz Lizzy, som også stiller op i Arena Aabenraa. Det bliver torsdag den 18. marts. Også her er der 500 billetter i spil, og få timer efter billetsalget åbnede fredag, var de 100 første billetter allerede væk.

- Det er rigtigt godt, siger direktøren for Aabenraa Live, Morten Vilhelm.

Her i november har Aabenraa Live også præsenteret en håndfuld af de store navne, og endnu er det muligt at opleve Christoffer i Sønderjyllandshallen fredag den 27. november. Blandt de store var TV-2, og her var der stadig god plads på stolerækkerne, men til D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy går billetsalget altså anderledes hurtigt.

- Jeg tror, det skyldes, at koncerterne ligger i februar og marts, og folk forventer, at vi til den tid er forbi den hårde coronatid, vi nu er i, siger Morten Vilhelm, som understreger, at det også nu er helt forsvarligt at afvikle de siddende koncerter, og at alle restriktioner følges.

Annonce

Genstart for arenaen

Besøget af de to store rockorkestre bliver en genstart som koncertsted for Arena Abenraa, der netop har ansat Rasmus Bay Gansler som ny centerleder.

- Det er virkelig fedt, at vi kan få to så store navne som D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy til Aabenraa. Vi glæder os til at rocke med Aabenraa, siger Rasmus Bay Gansler, der minder om, at man ved billetkøb til koncerterne i arenaen har mulighed for at tilvælge en helaftensoplevelse med mad og hygge inden koncerten.


Det er virkelig fedt, at vi kan få to så store navne som D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy til Aabenraa. Vi glæder os til at rocke med Aabenraa.

Rasmus Bay Gansler, ny centerleder for Arena Aabenraa


D-A-D tager i foråret ud på sin "A Prayer for the Crowd"-turne, der bringer dem til Arena Aabenraa som det eneste sted i Sønderjylland. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Annonce