Annonce
KIF Kolding

Billetter til håndbolddrama i Kolding rives væk

TMT og KIF kommer til at spille for et stort tusindtalligt publikum i Kolding fredag aften. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

KOLDING: Når KIF Kolding og TM Tønder fredag aften spiller den sidste og altafgørende kamp om en plads i håndboldligaen bliver det med massivt tilskuerfremmøde.

Til den første kamp i Kolding var over 4.000 tilskuere på plads, og det tal kan blive endnu større til kampen Store Bededag.

- Salget åbnede klokken 9.00, er der er solgt 1.200 billetter, sagde eventmanager Mathias Sørensen lidt efter klokken 11 onsdag formiddag.

Dertil kommer, at sæsonkortholdere, sponsorer og medlemmer af moderklubben har omkring 1.650 pladser. Desuden havde 150 TM Tønder-tilhængere bestilt billet.

- Lige nu er der omkring 600 siddepladser tilbage, konstaterede Mathias Sørensen fra KIF.

I skrivende stund tydede det på mere end 3.000 solgte billetter, og KIF ruller også det store setup frem til fredagens kamp.

- Den kæmpe ståtribune bag det ene mål kommer ud. Vi kører med det, der hedder 95 procent setup, fortalte Mathias Sørensen.

Det vil give en samlet tilskuerkapacitet på 5.080.

KIF har to gange haft hallen helt fyldt. Det var til åbningskampen efter udvidelsen, hvor Bjerringbro/Silkeborg var modstanderen og igen til en DM-semifinale mod samme hold.

TM Tønder vandt i Kolding i fredags, men tirsdag aften vandt KIF en knusende sejr på 29-19 foran 1.478 tilskuere i Tønderhal 2. Derfor skal de to hold ud i en afgørende kamp, der spilles fredag aften klokken 20.45.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Erhvervsforening efterlyser svar om havnens fremtid: Usikkerhed er gift for virksomheder og investorer

Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce