Annonce
KIF Kolding

Billetter til håndbolddrama i Kolding rives væk

TMT og KIF kommer til at spille for et stort tusindtalligt publikum i Kolding fredag aften. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

KOLDING: Når KIF Kolding og TM Tønder fredag aften spiller den sidste og altafgørende kamp om en plads i håndboldligaen bliver det med massivt tilskuerfremmøde.

Til den første kamp i Kolding var over 4.000 tilskuere på plads, og det tal kan blive endnu større til kampen Store Bededag.

- Salget åbnede klokken 9.00, er der er solgt 1.200 billetter, sagde eventmanager Mathias Sørensen lidt efter klokken 11 onsdag formiddag.

Dertil kommer, at sæsonkortholdere, sponsorer og medlemmer af moderklubben har omkring 1.650 pladser. Desuden havde 150 TM Tønder-tilhængere bestilt billet.

- Lige nu er der omkring 600 siddepladser tilbage, konstaterede Mathias Sørensen fra KIF.

I skrivende stund tydede det på mere end 3.000 solgte billetter, og KIF ruller også det store setup frem til fredagens kamp.

- Den kæmpe ståtribune bag det ene mål kommer ud. Vi kører med det, der hedder 95 procent setup, fortalte Mathias Sørensen.

Det vil give en samlet tilskuerkapacitet på 5.080.

KIF har to gange haft hallen helt fyldt. Det var til åbningskampen efter udvidelsen, hvor Bjerringbro/Silkeborg var modstanderen og igen til en DM-semifinale mod samme hold.

TM Tønder vandt i Kolding i fredags, men tirsdag aften vandt KIF en knusende sejr på 29-19 foran 1.478 tilskuere i Tønderhal 2. Derfor skal de to hold ud i en afgørende kamp, der spilles fredag aften klokken 20.45.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce