Annonce
KIF Kolding

Billetter til håndbolddrama i Kolding rives væk

TMT og KIF kommer til at spille for et stort tusindtalligt publikum i Kolding fredag aften. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

KOLDING: Når KIF Kolding og TM Tønder fredag aften spiller den sidste og altafgørende kamp om en plads i håndboldligaen bliver det med massivt tilskuerfremmøde.

Til den første kamp i Kolding var over 4.000 tilskuere på plads, og det tal kan blive endnu større til kampen Store Bededag.

- Salget åbnede klokken 9.00, er der er solgt 1.200 billetter, sagde eventmanager Mathias Sørensen lidt efter klokken 11 onsdag formiddag.

Dertil kommer, at sæsonkortholdere, sponsorer og medlemmer af moderklubben har omkring 1.650 pladser. Desuden havde 150 TM Tønder-tilhængere bestilt billet.

- Lige nu er der omkring 600 siddepladser tilbage, konstaterede Mathias Sørensen fra KIF.

I skrivende stund tydede det på mere end 3.000 solgte billetter, og KIF ruller også det store setup frem til fredagens kamp.

- Den kæmpe ståtribune bag det ene mål kommer ud. Vi kører med det, der hedder 95 procent setup, fortalte Mathias Sørensen.

Det vil give en samlet tilskuerkapacitet på 5.080.

KIF har to gange haft hallen helt fyldt. Det var til åbningskampen efter udvidelsen, hvor Bjerringbro/Silkeborg var modstanderen og igen til en DM-semifinale mod samme hold.

TM Tønder vandt i Kolding i fredags, men tirsdag aften vandt KIF en knusende sejr på 29-19 foran 1.478 tilskuere i Tønderhal 2. Derfor skal de to hold ud i en afgørende kamp, der spilles fredag aften klokken 20.45.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce