Annonce
Billund

Billund Aquakultur udvider direktionen og får ny direktør

Billund Aquakultur udvider direktionen. Nuværende direktør Bjarne Hald Olsen (tv.), overtager virksomhedens nye stilling som vicedirektør samt handels- og udviklingsdirektør, mens Steffen Busk Jespersen (th.) bliver ny administrerende direktør. PR-foto: Billund Aquakultur
Nuværende direktør Bjarne Hald Olsen overtager virksomhedens nye stilling som vicedirektør samt handels- og udviklingsdirektør, mens Steffen Busk Jespersen bliver ny administrerende direktør.

Billund: 1. august sætter en ny administrerende direktør sig i sædet hos virksomheden Billund Aquakultur.

Det sker i forbindelse med, at Billund-virksomheden udvider direktionen fra to til tre direktører.

Den nye administrerende direktør bliver Steffen Busk Jespersen, som senest har været administrerende direktør i den svenske afdeling af den nordiske koncern BEWI Synbra Group, der blandt andet gør sig i produktion af EPS-plast. Tidligere har han også været medejer og direktør i Ribe-virksomheden AH Industries.

- Jeg er meget glad for og spændt på at få denne unikke mulighed for at repræsentere sådan en vigtig virksomhed - en, som har optjent en privilegeret position på det konkurrencepræget RAS-marked, udtaler Steffen Busk Jespersen i en pressemeddelelse fra virksomheden.

Annonce

Direktør bliver udviklingsdirektør

Den nuværende administrerende direktør med 13 års anciennitet i Billund Aquakultur, Bjarne Hald Olsen, overtager virksomhedens nye stilling som vicedirektør samt handels- og udviklingsdirektør.

I denne stilling får Bjarne Hald Olsen ansvaret for virksomhedens fortsatte udvikling og vækst.

- For at komme imødese forventninger til vækst i fremtiden er vi nødt til at blive endnu mere innovative i vores teknologi og blive endnu mere engageret med vores kunder. Jeg kan ikke vente på at starte arbejdet med at udvikle virksomheden endnu mere og komme tættere på vores kunder, udtaler Bjarne Hald Olsen i pressemeddelelsen.

Opdrætsanlæg

Claus Toftegaard fortsætter som økonomidirektør.

Ifølge bestyrelsesformand Christian Sørensen, der også fortsætter på posten, er udvidelsen af direktionen en nødvendig skridt for at sikre, at virksomheden fortsat kan fokusere på både teknologisk udvikling og nuværende projekter.

Billund Aquakultur designer, producerer og installerer opdrætsanlæg til fisk (Recirculation Systems for Aquaculture, RAS), og meget bliver eksporteret til Norge, verdens største producent af lakseopdræt. Koncernen har desuden datterselskab i Chile.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Annonce