Annonce
Billund

Billund Bridgeklub åbnede parturnering ved årsskiftet

Billund: En IMP Across the field Parturnering gik i gang i Billund Bridgeklub ved årsskiftet.

Resultaterne fra første spilleaften fordelte sig således:

A-rækken:

Lise Kristensen - Allan Pousen 127 IMP point. Tove Nørgaard - Henrik Skallebæk 77 IMP point. Hanne Hauge - Søren Vinther -5 IMP point.

B-rækken:

Peder Knudsen - Per Sørensen 102 IMP point. Bodil Bruhn - Jørgen Bruhn 82 IMP point. Knud Møller Jepsen - Ove Jensen 68 IMP.

C-rækken:

Else Sandhøj Rasmussen - Hanne Verner 90 IMP point. Frits Søndergaard - Inger Nielsen 27 IMP point. Erik Bohnsen - Julius Thomsen 18 IMP point.

D-rækken Matchpoint Par-turnering:

Jane Steiner - Ole Steiner 132 point. Torben Henrichsen - Birthe Dynesen 127 point. Jens Midtgaard - Bjarne Andersen 123 point. /cak

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Leder For abonnenter

Det utilgivelige læk

Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden. Det nyder vi som borgere godt af, når vi eksempelvis kan betale i supermarkedet via en app, eller når vi skal i kontakt med offentlige myndigheder og ikke behøver af møde fysisk op. Tager man blot et smut syd for grænsen, vil man opdage et samfund, der virker tilbagestående i forhold til at høste fordelene af et digitaliseret samfund. Men udviklingen har også sine omkostninger. Eksempelvis kan det være svært for ældre at finde ud af selvangivelsen eller anden form for computerkontakt med myndighederne. Disse generationsudfordringer gøres der meget for at afbøde, men nogle omkostninger er af en karakter, så de er utilgivelige. En sådan er Sygehus Lillebælts læk, som netop er blevet kendt i offentligheden, af fortrolige oplysninger om godt en halv million patienter. Kort fortalt har blandt andet cpr-numre, navne og hjerteoplysninger i flere end fem år ligget tilgængelige for alle 26.000 ansatte i Region Syddanmark samt et ukendt antal samarbejdspartnere fra ind- og udland. Regionen og sygehuset er blevet kritiseret for lækket i en afgørelse fra Datatilsynet, men lægelig direktør på Sygehus Lillebælt Mads Koch Hansen har "ikke fantasi til at forestille sig", at nogle ansatte uberettiget skal have gjort brug af patienternes oplysninger. Det kræver nu ellers ingen livlig fantasi at forestille sig, at der blandt 26.000 ansatte samt samarbejdspartnere i ind- og udland skulle findes et enkelt broddent kar, hvis moral og syn på tavshedspligt er flosset. Selv om den i øvrigt afgående lægelige direktørs tillid til sine ansatte kan være sympatisk, er den grænsende til naiv. Desværre oplever vi af og til disse helt utilgivelig læk af personlige oplysninger fra offentlige myndigheder, og netop fordi digitaliseringen af samfundet ikke kan spoles tilbage, er der grund til på det kraftigste at indskærpe vigtigheden af, at have styr på den slags. Mister folk først tilliden til myndighederne, kan det være uopretteligt.

Annonce