Annonce
Billund

Billund Centret får to timers parkering

Fremover bliver det også ved Billund Centret kun tilladt at parkere i to timer. Arkivfoto.

Billund Kommune og Grundejerforeningen Skovparken skal diskutere, om der også i Skovparken skal indføres tidsbegrænset parkering.

Annonce

Billund: Det bliver fremover nødvendigt at stille p-skiven, når man parkerer bilen ved Billund Centret.

Teknik- og miljøudvalget i Billund Kommune har besluttet, at der fremover skal være tidsbegrænset parkering i området. Det betyder, at der hver dag mellem klokken 9 og 20 kun vil være mulighed for at parkere i to timer på Billund Centrets parkeringspladser.

Kommunen har i samarbejde med centerlederen udpeget syv parkeringspladser, hvor det højst vil være muligt at parkere i 30 minutter. Derudover er én plads blevet reserveret til handicapparkering.

Da der i Billund Centret jævnligt er arrangementer, som varer i længere tid end en time, vil centerlederen dog få bemyndigelse til at udstede parkeringslicenser, som gælder i længere tid.

Annonce

Begrænsning i Skovparken

Også i Skovparken vil der muligvis blive indført strengere regler for parkering. Beboerne i Skovparken oplever nemlig ofte, at folk, som ikke direkte har noget ærinde i Skovparken, parkerer deres biler langs villavejene. Ofte er det gæster til Legoland, som hellere parkerer her end ofrer en halvtredser på at parkere bilen på Legolands parkeringsplads. Der er dog eksempler på, at folk har ladet deres bil stå i villakvarteret i op til to uger, mens de har været på ferie under sydens sol.

Det er dette, som både kommunen og beboerne ønsker at gøre op med, og derfor har kommunen foreslået, at der også her kan blive indført parkering i maksimalt to timer.

Annonce

Nej til p-licens til handlende

Om det nye tiltag i Skovparken skal føres ud i livet, vil blive diskuteret i næste uge, når Grundejerforeningen Skovparken holder generalforsamling. Her vil også Billund Kommune være repræsenteret.

Til gengæld har Billund Kommune besluttet ikke at give de handlende i Billund mulighed for at udstede p-licenser til handlende, som ikke kan nå at klare deres indkøb på to timer. Det skyldes, at det ifølge vejloven udelukkende er vejmyndigheden, som har ret til at udstede p-licenser til borgerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Maria starter som mobilfrisør

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce