Annonce
Billund

Billund er på udkig efter talenter til prisuddeling

Sidste år gik æresprisen til bestyrelsen bag Naturrum Sdr. Omme. Arkivfoto: Andreas Bjerre
1. april holder Billund Kommune sports- og kulturgalla, hvor man hædrer præstationer inden for sport og kultur. Der er nu åben for nomineringer til årets syv priser.

Billund Kommune: Kender du nogen inden for kultur- og fritidslivet i Billund Kommune, som fortjener at blive hædret? Så er det om at komme til tasterne. Frem til søndag den 9. februar kan du nemlig indstille kandidater til Billund Kommunes årlige sports- og kulturgalla.

Dagen finder sted onsdag den 1. april fra klokken 17.30 i Magion, hvor de mange deltagere og deres ledsagere kan se frem til et storslået show med taler, videoklip og festlige indslag fra lokale aktører. Desuden bliver der uddelt et hav af priser til både idrætten og kulturen. I år er der foruden den traditionelle ærespris og hædersbevisninger hele seks andre priser.

- Kultur- og Fritidsrådet fik sammen med forvaltningen stablet et flot show på benene sidste år, og det var rigtig godt, at vi fik flere priser og på den måde kunne hædre flere for ekstraordinære præstationer, men evalueringen viste også, at det er svært at sammenligne præstationer inden for idræt og kultur, og derfor kommer der i år en opdeling med blandt andet både en pris til et kulturtalent og idrætstalent, og jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at uddele priserne og til en stemningsfyldt og lidt højtidelig aften, siger Stephanie Storbank, formand for unge- og kulturudvalget i Billund Kommune, via en pressemeddelelse.

Annonce

Sådan indstiller du

På www.billund.dk/sports-kulturgalla kan alle indstille kandidater til hædersbevisninger, æresprisen og de øvrige seks priser til og med søndag den 9. februar.

Selve prisuddelingen finder sted 1. april i Magion.

Priser

Priserne, der uddeles i år er: Årets hold, årets leder/træner, årets kulturtalent, årets idrætstalent, årets kulturpris, årets idrætspris og æresprisen.

Æresprisen går til en gruppe, en forening eller en enkeltperson for at have ydet en særlig, gerne flerårig, indsats for fritidslivet, kulturen eller idrætten i Billund Kommune.

Til sidste års galla var over 460 deltagere fra idræts- og kulturområdet med, da Billund Kommune i maj 2019 uddelte fem priser og 175 hædersbevisninger. Æresprisen gik dengang til bestyrelsen for Naturrum Sdr. Omme for deres store arbejde med at realisere et spektakulært byggeri til 8 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

112

Lastbil ramt af bom i overkørsel i Ribe

Annonce