Annonce
Billund

Billund får en drive-in festival: Musik, børneunderholdning og 1. maj-taler

Der er plads til over 500 biler på travbanen. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg
Det bliver en festival i sikker afstand, når der afholdes Billund Rocker den 30. april og 1. maj med både musik, taler og underholdning for de mindste.

Billund: Længes man efter musik, hygge og måske en fadøl oveni, er der hjælp at hente. Den 30. april og 1. maj afholdes der drive-in minifestival "Billund Rocker" på travbanen.

Fredagen byder på lokale bands som Cocktail Hounds og Plan D, mens lørdag blandt andet byder på Hr. Skæg for de mindste, X-Factor deltagerne Simon og Marcus, 1.maj-tale og bandet Peter & de andre kopier.

Billetterne er sat til salg, og i stedet for at købe én billet pr. person, købes der billet pr. bil, og selve festivalen nydes fra bilens FM-radio.

Annonce

Igen er det den garvede ejer af virksomheden Mavt, Jan ”Mavt” Juul Hansen, der står bag tiltaget.

- Jeg har haft det i tankerne i en måneds tid. Alle 1. maj-møder er blevet aflyst, så jeg tænkte, jeg kunne søsætte det her, siger Jan Juul Hansen og fortæller, at arrangementet er tiltænkt som en festival for hele familien.

- Det skal være på et familieniveau, og derfor er der både lidt rock n' roll og noget for børnene. Talerne er også blevet bedt om at henvende sig til familierne, fortæller han.

Få bilen passet

I forbindelse med arrangementet har Jan Juul Hansen blandt andet allieret sig med ejer af Refborg Hotel, Torben Klovborg, der vil kreere et måltid, som bliver muligt at købe. Det vil ligeledes være muligt at købe drikkevare på pladsen.


jeg lever af at levere noget underholdning, så det er så naturligt for mig, og jeg har tingene til at gøre det

Jan Juul Hansen


For nogen hænger festival og øl uløseligt sammen, og derfor er Jan Juul Hansen og hans team ved at udvikle en form for parkeringsservice til alle dem, der gerne vil kunne slå sig løs uden at tænke på promiller og kørsel.

Billund Rocker

  • Drive-in minifestival.
  • Løber af stablen 30. april og 1. maj.
  • Foregår på travbanen i Billund.
  • Arrangeret af Jan Juul Hansen.
  • Læs mere om arrangementet på facebooksiden MAVT.

- Vi tænker at lave parkeringsservice med en vagt derude, hvor man kan hente bilen dagen efter. Så kan man tage en taxa hjem, forklarer han.

Annonce

Normalt en travl tid

Normalt har Jan Juul Hansen rygende travlt ved denne tid, hvor han leverer udstyr til diverse koncerter og festivaler rundt omkring i hele landet.

Til dette arrangement leverer han ikke blot udstyr, men er arrangør.

- Normalt har jeg vildt travlt i de her perioder, men sådan er det ikke i år, og det var det samme sidste år. Jeg kan vælge at tage lidt af de pakker, jeg kan få og så sætte mig i et hjørne og vente, til det driver over. Men jeg vil hellere lave noget for de penge, og jeg lever af at levere noget underholdning, så det er så naturligt for mig, og jeg har tingene til at gøre det. Så har jeg også energi til, når det hele åbner op igen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce