Annonce
Billund

Det er både en pub, bar og restaurant: Billund får sin egen gastropub

Thomas Gullbæk Jørgensen. Foto: privat
Når det nye Billund Butikstorv efter planen står færdig i november 2020, kan Billunds borgere og besøgende glæde sig over en ny gastropub.
Annonce

Billund: Når Butikstorvet i Billund står færdig til november rykker en gastropub ind.

'Billund Gastropub' får en central placering på det nye Butikstorv over for Lego House og vil kunne byde sine gæster velkomne i flotte lokaler fordelt over to plan indendørs, servering på gadeplan samt en indbydende tagterrasse med egen bar og udsigt over byen.

- Jeg er meget imponeret over den fantastiske udvikling Billund by for tiden gennemgår og taknemmelig for muligheden for at flytte ind i de helt nye lokaler i midtbyen, fortæller Thomas Gullbæk Jørgensen i en pressemeddelelse. Thomas Gullbæk Jørgensen er ejer og iværksætter bag den kommende ‘Billund Gastropub’. Han er 39 år, født i Vejle og opvokset i Billund.

- Jeg er utrolig spændt og stolt over, at Billund Gastropub bliver en del af det nye bybillede og jeg ønsker, at det skal være et hyggeligt samlingspunkt for både byens borgere og besøgende turister, fortsætter Thomas Gullbæk Jørgensen.

Den kommende pub vil holde til i denne bygning. Foto: Hugo Sørensen/Billund Photo
Annonce

Hvad er en gastropub?

En Gastropub er en blanding mellem en pub, bar og restaurant.

Thomas Gullbæk Jørgensen har været med i planlægningen og udformningen af pubben sammen med Kirkbi det seneste års tid parallelt med hans arbejde som konsulent for MeMu restauranterne på MeMu Bistro i Vejle og Restaurant Fænøsund i Middelfart.

Han forventer at åbne i november 2020 i forbindelse med den store åbning af det nye Butikstorv. - Billund Gastropub er et sted for alle, store som små, og hvor venner og familie mødes. Jeg glæder mig til at servere rustik og god mad i kombination med et stort udvalg af drikkevarer i en hyggelig atmosfære, siger Thomas Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Sønnen ramt af covid-19: Byrådsmedlem rasende over udelukkelse fra byrådsmøde

Vejen

Frisør låner for at overleve: Har endnu ikke fået penge fra hjælpepakker

Vejen

Helle har mistet 90 procent af omsætningen under nedlukningen: - Jeg har haft ondt i maven over det her længe

Annonce