Annonce
Billund

Billund får sin egen strand

Vejle har igennem flere år haft en bystrand. Nu får Billund det også. Arkivfoto: Flemming Larsen
Annonce

Billund: Når det i juli går løs med Costa del Billund, bliver det med ægte resortstemning.

Tirsdag den 30. juni bliver strandsand, der skal fylde 12 x 12 meter placeret på Byens Plads sammen med liggestole, palmer og mulighed for sandkasseleg.

- Hvis man siger Costa del et-eller-andet, så plejer der også at være en strand. Desværre var en pool ikke en mulighed, så det må blive til ”Costa del Billund 2.0”, siger Pernille Steffensen, der er projektleder på Costa del Billund.

Foruden stranden bliver små træhuse placeret i området, der skal skabe en markedsstemning. Husene kan bookes, og der er mulighed for at sælge eventuelle lokale produkter.

Annonce

Beachparty

Hver lørdag i juli, mens butikkerne har åbent, er der beachparty på Byens Plads.

Der vil enten være live-musik eller DJ som vil skabe en hyggelig stemning på pladsen, mens der vil være diverse aktiviteter for børn. Blandt andet kommer "Kaptajn Pralhals" og underholder. De første 20 børn, som finder ham på dagen får desuden lidt sødt til ganen.

- Vi vil gerne skabe en hyggelig stemning, mens man hænger ud eller går rundt og shopper lidt, siger Pernille Steffensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Erhverv

Flertal bakker op om isolationskrav ved indrejse: Organisation spår konsekvenser for virksomheder

Annonce