Annonce
Navne

Billund Idrætscenter har fundet sin nye køkkenleder

Michael Jensen bliver ny mand i spidsen for køkkenet i Billund Idrætscenter. Privatfoto
Michael Jensen fra Hejnsvig bliver ny mand i spidsen for køkkenet i Billund Idrætscenter.

Billund: Ved indgangen til februar kommer en ny mand til at stå i spidsen for køkkenet i Billund Idrætscenter. Michael Jensen har tidligere stået i spidsen for køkkenet på Varde Kaserne og senest på Grindsted Gymnasium, og nu overtager han tjansen ved gryderne i Billund Idrætscenter.

- Billund Idrætscenter skal være et naturligt samlingssted for alle i Billund og skal være et eftertragtet sted at afvikle sine aktiviteter og arrangementer. Det kræver, at vi kan levere en rigtig god forplejning, der både er spændende, men også lever op til kravene om et sundt og ernæringsrigtigt måltid, ikke mindst for de mange sportsudøvere, der kommer i Billund Idrætscenter, og for de skoleelever på Billund Skolen, der dagligt nyder godt af maden fra Billund Idrætscenter, skriver Billund Idrætscenter i en pressemeddelelse.

Annonce

Mad til skolebørnene

Netop eleverne på den nærliggende skole er med i overvejelserne hos idrætscentret. Dem vil man nemlig gerne være med til at tilbyde et solidt og ordentligt måltid mad til frokost, og det skal den nye køkkenleder være med til at sætte i søen.

- De første opgaver, som Michael skal tage fat på, i samarbejde med de øvrige medarbejdere i Billund Idrætscenter, er at sikre et tilbud om varm mad til BillundSkolens elever, samt udvikle et koncept hvor vi kan tilbyde et hverdagsaftensmåltid både til alle de mange nuværende kunder i Billund Idrætscenter, men også til byens øvrige borgere, skriver Billund Idrætscenter endvidere.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Forløb om udligning er uskønt

Selvom Danmark er et lille land, er der betydelig forskel på de økonomiske vilkår i de enkelte lokalområder. Derfor er det sund fornuft med kommunal udligning, så borgerne kan få i hvert fald nogenlunde ens levevilkår, uanset om de bor i et velhaverområde nord for København eller i en kommune, der for eksempel er udfordret af mange ældre, plejekrævende borgere og lave husstandsindkomster. Ordninger af denne karakter vil nødvendigvis skabe splid. Nogle kommuner vil føle, de skal aflevere for meget, mens andre oplever at modtage for lidt. Men for at acceptere ordningen er det i det mindste nødvendigt, at man lokalt kan forstå den. Her er det tilsyneladende gået helt galt med regeringens udspil til en udligningsreform. Flere borgmestre erkender, at de ganske enkelt ikke begriber resultaterne, selv om regeringen lidt efter lidt er rykket ud med flere detaljer og regnestykker. De frustrerede borgmestre får opbakning fra professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet Per Nikolaj Bukh, der kalder forløbet rodet og kaotisk. Bedre bliver det ikke af, at der undervejs havde sneget sig en regnefejl på 200 millioner kroner ind i udspillet. Fejlen er erkendt, undskyldt og rettet. Men ellers mener Socialdemokratiets finansordfører, Christian Rabjerg Madsen, at alt er i bedste orden. Processen har været som ved foregående udligningsreformer, og ingen tal bliver holdt hemmelige. Per Nikolaj Bukh mener til gengæld, at informationerne er kommet for langsomt og kun afleveret under pres. Han foreslår derfor, at den store reform bliver sat på pause. Ligefrem at standse et så omfattende projekt midt under forhandlingerne er nok at gå en kende for vidt. Men det ville klæde regeringen at erkende, at håndteringen har været uskøn, hvilket da også har fået De Konservative og Liberal Alliance til at forlade forhandlingsbordet på grund af manglende informationer, mens Venstre kun tøvende mødte op – ligeledes fordi partiet, følte de på forhånd vidste for lidt.

Kolding For abonnenter

Allan pumpede vand hele natten: Haven forvandlet til en svømmepøl

Annonce