Annonce
Billund

Billund Idrætscenter har fundet sin nye leder

Bente Alberg skal fra 1. oktober være ny centerleder i Billund Idrætscenter.
Bente Alberg fra Bramming skal afløse John Ullerup-Hansen som centerleder i Billund Idrætscenter.

Billund: Om tre uger - helt præcis den 1. oktober - får Billund Idrætscenter en ny daglig leder.

Det bliver Bente Alberg, der skal løfte en tung arv efter John Ullerup-Hansen, som efter 17 år på posten som en afholdt centerleder tidligere på året besluttede sig for at søge mod nye udfordringer. I den mellemliggende periode har Jeroen Schotemeijer, der i forvejen er daglig leder af Vorbasse Fritidscenter, fungeret som konstitueret leder i Billund, men det er altså slut ved månedens udgang, hvor der igen kommer en fuldtidsansat leder i Billund.

- Med Bente Alberg får Billund Idrætscenter en erfaren leder, der samtidig har stor indsigt i foreningsliv og frivillighed. Jeg glæder mig til samarbejdet, siger Rasmus Kaufmann, områdechef for kultur- og fritidsområdet i Billund Kommune, i en meddelelse fra kommunen.

Annonce

Vant til at færdes i haller

Bente Alberg kommer fra en stilling som leder for 170 medarbejdere i Esbjerg Kommune. Hun har en diplomuddannelse i ledelse og har 10 års praktisk erfaring som teamleder og leder. I fritiden er hun desuden mere end vant til at færdes i idrætshaller, da hendes to døtre, Matilde på 14 og Cecilie på 18, begge er meget aktive inden for idrættens verden. Det er både fodbold og gymnastik, der har bragt Bente Alberg rundt til alverdens idrætsanlæg.

Bente Alberg bor privat i Bramming, hvor hun er gift med Allan, der til daglig arbejder som elektriker og brandmand.

I alt 37 personer havde søgt stillingen som centerleder i idrætscentret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Kom og få et konfirmationssæt

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Annonce