Annonce
Billund

Billund Kommune under coronaen: Ny dokumentar på vej til Tv2

Bedemand Claus Madsen er én af de medvirkende i serierne. Foto: Privat
Borgere og virksomheder fra Billund Kommune bliver hovedroller, når der til august sendes dokumentarer om livet under coronaen. Det bliver vist på regional og landsdækkende TV.

Billund Kommune: I løbet af august bliver virksomheder, personer og institutioner i Billund Kommune hovedroller i nye tv-serier, der ruller over skærmen på både landsdækkende og regional tv.

Dokumentarkompagniet, der blandt andet har produceret "Daginstitutioner bag facaden", "Mysteriet om Ove Pedal" og "Moskeerne Bag Sløret", har i knap tre måneder - fra slutningen af marts til midten juni - fulgt nogle af kommunens borgere og virksomheder under coronaepidemien.

I sidste ende skal optagelserne blive til serier, som vises på Tv2 og Tv Syd.

Annonce

Corona-dokumentar fra Billund Kommune

Produceret af filmselskabet Dokumentarkompagniet.

Omhandler personer, virksomheder og offentlige institutioners oplevelser under coronaepidemien.

Der er blevet filmet i Billund Kommune siden slutningen af marts til begyndelsen af juni.

Bliver sendt på Tv Syd og Tv 2 i løbet af august.

Yderligere informationer om form, indhold og længde bliver offentliggjort senere af filmselskabet.

I de knap tre måneder har holdet bag Dokumentarkompagniet blandt andre fulgt borgmester Ib Kristensen (V), ejer af Refborg Hotel og Spiseri Torben Klovborg, Billund Lufthavn, diverse plejehjem, medarbejdere i Legoland og Grindsted-Billund Begravelsesforretning.

Fra begyndelsen af projektet har formålet med optagelserne ifølge Dokumentarkompagniet været at afdække de negative som positive følgere af coronaepidemien.

De endelige datoer og uddybende informationer omkring indholdet og længde vil blive offentliggjort senere.

Med til fest og fyringer

Filmselskabet har blandt andet været med på sidelinjen, da de mange fyringer i lufthavnen blev en realitet. De var med til åbningen af Legoland, der ikke kunne holde den samme åbningsfest, som de plejede, og de fulgte Torben Klovborg tæt, da han stablede coronashowet ”Billund står sammen – hver for sig” på benene. Kameraerne var endda med til showet og fulgte hotelejeren bag kulisserne.


De kontaktede mig, fordi de gerne ville afdække bedemændenes arbejde under coronaen

Claus Madsen, bedemand


I de kommende serier vil der også være en genganger, nemlig Claus Madsen, der er bedemand og medejer af Grindsted-Billund Begravelsesforretning.

Han har tidligere medvirket i Tv Syd serien ”Bedemændene”, og denne gang var det dokumentar-virksomheden, der kontaktede bedemanden.

- De kontaktede mig, fordi de gerne ville afdække bedemændenes arbejde under coronaen, fortæller Claus Madsen.

Ingen af de medvirkende har endnu set hverken den landsdækkende eller regionale serie, så hvor meget sendetid hver enkelte deltager har fået, må man vente med at se, til serierne ruller over skærmen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce