Annonce
Billund

Billund Kommune vil bringe ledige sammen med lokale virksomheder

Rimbøl Teknik åbnede sidste år dørene i forbindelse med Industriens Uge. I år kommer ledige på besøg hos Dupont og Sundolitt. Arkivfoto

Billund: Uge 44 er Industriens Uge, hvor Billund Kommune med en række arrangementer vil sætte fokus på rekruttering og opkvalificering.

- I Billund Kommune arrangerer vi torsdag 31. oktober om formiddagen et roadtrip, hvor virksomhederne får muligheden for at få uformelle samtaler med jobparate borgere og få indblik i, hvordan de oplever hele processen omkring ansættelser. Virksomhederne får omvendt muligheden for at fortælle om deres udfordringer og perspektiver på ansættelse og fastholdelse af medarbejdere, fortæller virksomhedskonsulent Maria Rimmer Nielsen i en pressemeddelelse.

Formålet med dagen er at skabe en gensidig forståelse mellem virksomhederne og borgerne med udgangspunkt i jobsøgning og ansættelser. Lene Jæger Klausen fra GELB Kommunikation vil lede turen og sikre en positiv dialog. Om eftermiddagen kommer talentudvikler og headhunter Bettina Wæde og holder foredrag for virksomheder om fremtidens rekruttering og om at vende op og ned på den traditionelle måde at rekruttere på.

I år går de lediges tur til Sundolitt og Dupont.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce