Annonce
Billund

Billund Lægeklinik glæder sig til at flytte i nyt

Jeanette Fischer (længst til venstre) og hendes personale. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Det var ikke helt uden udfordringer, at Jeanette Fischer overtog Inger Sørensens patienter.

Billund: 1. august i år overtog læge Jeanette Fischer den nu pensionerede læge Inger Sørensens patienter. Dermed fik Billund Lægeklinik omkring 1.500 nye patienter.

En så stor tilstrømning har ikke været helt uden udfordringer, blandt andet pladsmæssigt og i ventetider på telefonen. Jeanette Fischer lover dog, at der er lys forude for de patienter, der har måtte opleve nogle besværligheder.

- At skulle overtage så mange nye patienter har været en svær proces. Det har været nyt for patienterne, der også skulle vænne sig til nye arbejdsgange og i en periode længere ventetider på især telefonen, siger Jeanette Fischer, som regner med, at der snart vil komme helt styr på situationen.

- Siden jeg 1. november fik ansat endnu en dygtig sekretær, er der kommet mere ro på, siger Jeanette Fischer.

Annonce

Ny pavillon

Hun har desuden fået bygget en pavillon til lægeklinikken, der fungerer som både konsultationslokale, venterum, kontor til sekretærerne og toiletfaciliteter.

Selvom det gør godt med ekstra plads, ser Jeanette Fischer frem til, at de om to år kan flytte i nye lokaler for enden af Hovedgaden over for Netto.

- Patienterne vil, indtil vi flytter, stadig kunne opleve trængsel på parkeringspladsen og i venteværelserne, men vi lover, vi vil gøre det så godt for patienterne, som vi overhovedet kan. Vi kæmper for, at det nok skal blive en succes, siger klinikejeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

112

Tyverialarm skræmte indbrudstyv væk

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];