Annonce
Billund

Billund Lægeklinik glæder sig til at flytte i nyt

Jeanette Fischer (længst til venstre) og hendes personale. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Det var ikke helt uden udfordringer, at Jeanette Fischer overtog Inger Sørensens patienter.

Billund: 1. august i år overtog læge Jeanette Fischer den nu pensionerede læge Inger Sørensens patienter. Dermed fik Billund Lægeklinik omkring 1.500 nye patienter.

En så stor tilstrømning har ikke været helt uden udfordringer, blandt andet pladsmæssigt og i ventetider på telefonen. Jeanette Fischer lover dog, at der er lys forude for de patienter, der har måtte opleve nogle besværligheder.

- At skulle overtage så mange nye patienter har været en svær proces. Det har været nyt for patienterne, der også skulle vænne sig til nye arbejdsgange og i en periode længere ventetider på især telefonen, siger Jeanette Fischer, som regner med, at der snart vil komme helt styr på situationen.

- Siden jeg 1. november fik ansat endnu en dygtig sekretær, er der kommet mere ro på, siger Jeanette Fischer.

Annonce

Ny pavillon

Hun har desuden fået bygget en pavillon til lægeklinikken, der fungerer som både konsultationslokale, venterum, kontor til sekretærerne og toiletfaciliteter.

Selvom det gør godt med ekstra plads, ser Jeanette Fischer frem til, at de om to år kan flytte i nye lokaler for enden af Hovedgaden over for Netto.

- Patienterne vil, indtil vi flytter, stadig kunne opleve trængsel på parkeringspladsen og i venteværelserne, men vi lover, vi vil gøre det så godt for patienterne, som vi overhovedet kan. Vi kæmper for, at det nok skal blive en succes, siger klinikejeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce