Annonce
Billund

Billund Lægeklinik glæder sig til at flytte i nyt

Jeanette Fischer (længst til venstre) og hendes personale. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Det var ikke helt uden udfordringer, at Jeanette Fischer overtog Inger Sørensens patienter.
Annonce

Billund: 1. august i år overtog læge Jeanette Fischer den nu pensionerede læge Inger Sørensens patienter. Dermed fik Billund Lægeklinik omkring 1.500 nye patienter.

En så stor tilstrømning har ikke været helt uden udfordringer, blandt andet pladsmæssigt og i ventetider på telefonen. Jeanette Fischer lover dog, at der er lys forude for de patienter, der har måtte opleve nogle besværligheder.

- At skulle overtage så mange nye patienter har været en svær proces. Det har været nyt for patienterne, der også skulle vænne sig til nye arbejdsgange og i en periode længere ventetider på især telefonen, siger Jeanette Fischer, som regner med, at der snart vil komme helt styr på situationen.

- Siden jeg 1. november fik ansat endnu en dygtig sekretær, er der kommet mere ro på, siger Jeanette Fischer.

Annonce

Ny pavillon

Hun har desuden fået bygget en pavillon til lægeklinikken, der fungerer som både konsultationslokale, venterum, kontor til sekretærerne og toiletfaciliteter.

Selvom det gør godt med ekstra plads, ser Jeanette Fischer frem til, at de om to år kan flytte i nye lokaler for enden af Hovedgaden over for Netto.

- Patienterne vil, indtil vi flytter, stadig kunne opleve trængsel på parkeringspladsen og i venteværelserne, men vi lover, vi vil gøre det så godt for patienterne, som vi overhovedet kan. Vi kæmper for, at det nok skal blive en succes, siger klinikejeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce