Annonce
Billund

VM-trofæ til Billund Lufthavn: Den bedste i verden til ruteudvikling og markedsføring

Marketingschef Jesper Klausholm og administrerende direktør Jan Hessellund modtog mandag prisen som verdens bedste lufthavn under fire millioner passagerer. PR-foto: Billund Lufthavn
Når det kommer til ruteudvikling og markedsføring findes der ikke noget sted i verden en lufthavn på Billunds størrelse, som er bedre end netop Billund Lufthavn. Derfor blev den lokale lufthavn mandag kåret som verdensmester.

Billund: Den lokale lufthavn i Billund er den bedste i sin størrelse i hele verden, når det handler om ruteudvikling og markedsføring. Det blev slået fast mandag, da Billund Lufthavn ved en ceremoni i Adelaide i Australien fik hæderen som verdens bedste lufthavn i den kategori, som hedder højst fire millioner passagerer om året.

- Det er en kæmpe anerkendelse at vinde VM-trofæet. Det er jo et fysisk bevis på, at vi er blandt de stærke i lufthavnsbranchen. Så jeg kan kun takke vores gode medarbejdere for at løfte hver af deres opgaver til næste niveau. Og så er vi selvfølgelig også taknemmelige for vores partnerskaber – uden flyselskaber er der ingen lufthavn, siger lufthavnsdirektør Jan Hessellund i en pressemeddelelse.

Han var sammen med marketingschef Jesper Klausholm taget en tur om på den anden side af kloden for at modtage den flotte hæder.

Annonce

Strategien er klar

Billund Lufthavn er tidligere blevet kåret som Europas bedste lufthavn i samme kategori, men nu kan den altså glæde sig over, at der ikke noget sted i verden er en bedre lufthavn i samme størrelse.

Billund Lufthavn har gennem de seneste ni år oplevet en uafbrudt vækst, og det er blandt årsagerne til, at lufthaven er en væsentlig infrastruktur for erhvervslivet og turismen i ikke blot Billund, men i hele det vestlige Danmark.

- Vi har lagt en klar strategi for, hvordan Billund Lufthavn skal udvikle sig og fortsætte væksten, og med to titler som europamester og nu som verdensmester i vores kategori kan vi konkludere, at vi er en forudsætning for vækst i Danmark. Vi er et stykke vigtigt infrastruktur for erhvervslivet, og vi åbner op for store, internationale rejseoplevelser. Det vil vi blive ved med, siger Jan Hessellund i pressemeddelelsen.

Billund Lufthavn satte i 2018 igen rekord for antallet af passagerer. I løbet af året rejste ikke færre end 3,5 millioner mennesker enten ud eller hjem via Billund Lufthavn. Heraf trak rutetrafikken 2,5 millioner passagerer.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce