Annonce
Billund

Billund vandt fjerde sejr på stribe

Nicolai Petersen, liggende, scorer her det udlignende mål for Billund.

Et ganske talstærkt publikum på Billund Stadion så fredag aften hjemmeholdet sikre sig den fjerde turneringssejr af fire mulige. Men puha hvor holdt det hårdt.

Billund: Det blev til endnu en sejr til Billund IF´s serie 3 herrer, da holdet fredag aften tog imod Ansager på Billund Stadion. Kampens resultat blev 2-1 til hjemmeholdet, efter at Ansager havde været været i front 1-0 ved pausen.

Nogen køn fodboldkampe blev det aldrig. Dertil ville gæsterne ganske enkelt for lidt. Og sejren burde da også have været væsentlig større, for Billund producerede i perioder chancer på samlebånd, uden at det førte til noget. Skarpheden manglede simpelthen.

- Alene i 1. halvleg har vi vel fire 100 proent chancer, vi ikke scorer på, og når vi samtidig tillader Ansager at komme foran på den ene af de to chancer de har i hele kampen, ja så gør vi det svært for os selv, sagde Billund træner Peter Johansen efter kampen.

Men målene kom omsider. l det 51. minut blev det 1-1 og et kvarters tid senere blev det 2-1. Og så lignede det, at de blås normalt velsmurte målmaskine omsider var kommet i gang. Men, men men. Det blev ikke til flere scoringer, selv om det ofte var lige ved og næsten.

- Alt andet end en sejr ville da også have været tyveri. Vi var klart det bedste hold, men vi må også anerkende, at Ansager fightede for deres chance. Det skal de have. Men vi fik de 3 point, og det er trods alt det vigtigste, lød det fra Peter Johansen.

Billunds målscorere var Nicolai Petersen og Kenni Christensen.

Et ganske talstærkt publikum pegede iøvrigt på sidstnævnte som kampens spiller.

Annonce
Billunds Jepe Eriksen var en evig lufttrussel for Ansager, men ind ville bolden ganske enkelt ikke.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

Leder For abonnenter

Hemmelighedskræmmeri er uhyrligt

Danfoss beviser endnu engang en familieejet virksomheds styrke i forbindelse med sagen om den voldsomme forurening på Himmark Strand på Als. Her dumpede Danfoss med myndighedernes tilladelse årligt tonsvis af flydende industriaffald i 1950’erne og 1960’erne. Man vidste dengang ikke bedre, og Danfoss kan juridisk ikke gøres ansvarlig for udledningen. Jura og moral er imidlertid vidt forskellige ting. Og det moralske ansvar tager Danfoss på sig. Derfor er koncernen frivilligt gået i spidsen for det arbejde, som efter planen skal gøre området giftfrit senest i 2023. På egen hånd har Danfoss desuden iværksat den forundersøgelse, der skal afdække problemet. Sådan handler et firma, der skeler mere til anstændighed end bundlinje. Storsind i den målestok kan man udvise, når ejerne ikke er udenforstående aktionærer med et fuldt legitimt ønske om det maksimale udbytte af deres investering. Her har vi i stedet at gøre med familien Clausen, der ved denne og talrige andre lejligheder har bevist deres engagement i lokalsamfundet. Samme redelighed kunne man ønske sig fra Sønderborg Kommune. Her er der imidlertid spillet med beklageligt fordækte kort i denne sag. En aktindsigt afslører, at kommunaldirektør Tim Hansen forsøgte at mørkelægge et møde om forureningen mellem kommunen samt repræsentanter for Danfoss og regionen sidste år i oktober. Penge var motivet til hemmelighedskræmmeriet. Et udviklingsselskab var langt fremme med planerne for ferieområdet Nordals Ressort. I den forbindelse ville det være særdeles ubelejliget, hvis pressen begyndte at skrive om en kraftig forurening kun godt en kilometer fra ferieparadiset – mente altså kommunaldirektøren. En række eksperter vurderer samstemmende, at kommunaldirektøren hermed groft har overtrådt reglerne. Hvis det er tilfældet, må det naturligvis have konsekvenser. Men allerede nu kan der faktisk fældes en dom over Tim Hansen: Sådan handler en kommunal topchef, der skeler mere til bundlinjen end anstændigheden.

Annonce