Annonce
Billund

Billund vandt fjerde sejr på stribe

Nicolai Petersen, liggende, scorer her det udlignende mål for Billund.

Et ganske talstærkt publikum på Billund Stadion så fredag aften hjemmeholdet sikre sig den fjerde turneringssejr af fire mulige. Men puha hvor holdt det hårdt.

Billund: Det blev til endnu en sejr til Billund IF´s serie 3 herrer, da holdet fredag aften tog imod Ansager på Billund Stadion. Kampens resultat blev 2-1 til hjemmeholdet, efter at Ansager havde været været i front 1-0 ved pausen.

Nogen køn fodboldkampe blev det aldrig. Dertil ville gæsterne ganske enkelt for lidt. Og sejren burde da også have været væsentlig større, for Billund producerede i perioder chancer på samlebånd, uden at det førte til noget. Skarpheden manglede simpelthen.

- Alene i 1. halvleg har vi vel fire 100 proent chancer, vi ikke scorer på, og når vi samtidig tillader Ansager at komme foran på den ene af de to chancer de har i hele kampen, ja så gør vi det svært for os selv, sagde Billund træner Peter Johansen efter kampen.

Men målene kom omsider. l det 51. minut blev det 1-1 og et kvarters tid senere blev det 2-1. Og så lignede det, at de blås normalt velsmurte målmaskine omsider var kommet i gang. Men, men men. Det blev ikke til flere scoringer, selv om det ofte var lige ved og næsten.

- Alt andet end en sejr ville da også have været tyveri. Vi var klart det bedste hold, men vi må også anerkende, at Ansager fightede for deres chance. Det skal de have. Men vi fik de 3 point, og det er trods alt det vigtigste, lød det fra Peter Johansen.

Billunds målscorere var Nicolai Petersen og Kenni Christensen.

Et ganske talstærkt publikum pegede iøvrigt på sidstnævnte som kampens spiller.

Billunds Jepe Eriksen var en evig lufttrussel for Ansager, men ind ville bolden ganske enkelt ikke.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Oceanliner i miniformat har sejlet 60 år mellem Esbjerg og Fanø: Nu sendes den lille motorfærge Sønderho på førtidspension

Annonce