Annonce
Billund

Billund-virksomhed skal vedligeholde nye kampfly

Avionics Test Center Denmark blev etableret i marts 2018. Bagerst fra venstre: Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V) og generalmajor Henrik R. Lundstein, F-35 Kampflyprogram. Forrest fra venstre: Adm. direktør Jens Maaløe, Terma og Vice President, Military Sales, Søren E. Petersen, Scandinavian Avionics. PR-foto

Scandinavian Avionics og Terma vinder ordre på vedligeholdelse af F-35 kampfly.

Annonce

Billund: Det amerikanske forsvarsministerium har via F-35 Joint Program Office har meddelt, at Avionics Test Center Denmark er udpeget som ansvarlig for vedligeholdelse af avionics - flyelektronik - til F-35-kampflyet. Det gælder i en periode fra 2021 til 2025. Fra 2025 skal de to danske virksomheder stå det regionale vedligehold af komponenterne i Europa.

- Hos Scandinavian Avionics er vi meget stolte over, at "Avionics Test Center Denmark" er blevet valgt til at være partner i F-35 Globale Vedligeholdelsesorganisation. Dette er resultatet af et særdeles godt samarbejde mellem Terma og Scandinavian Avionics samt med det danske F-35 kampflykontor og andre danske myndigheder i F-35 industripartnerskabet, udtaler Søren E. Petersen i en pressemeddelelse.

Han kommer er Military Sales i Scandinavian Avionics.

Annonce

Ansøgte i april 2018

I april 2018 indleverede Terma and Scandinavian Avionics en fælles besvarelse på en såkaldt Request for Information (RFI) på en del af vedligeholdelsen af F-35 komponenter. Til det formål etableredes Avionics Test Center Denmark, som nu er blevet udvalgt til at varetage opgaven.

Scandinavian Avionics (SA) har adresse på Stratusvej 9 i Billund og tilbyder alt fra specialdesignede avionics totalløsninger til reparation af udstyr til civile og militære fly, helikoptere og droner: Salg, vedligehold (MRO), certificering (STC), design/engineering, installation, produktudvikling, produktion, træning og rådgivning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

X Factor-Emil slår sig løs til Dirty Dancing og har sin egen playliste på karaokebaren: - The Beatles er fed at fyre den af til

Annonce