Annonce
Billund

Billund Y's Men's Club tæller ned til det årlige loppemarked i Billund Idrætscenter

Der er mange lopper at sortere, før det går løs med loppemarked i Billund Idrætscenter lørdag 21. september. Privatfoto
Travlhed før det årlige loppemarked hos Billund Y's Men's Club

Billund: Hvert år i september afvikler Billund Y's Men's Club det årlige loppemarked i Billund Idrætscenter, og i år kommer det til at foregå lørdag 21. september, hvor alle tre haller igen vil være fyldt med alverdens ting og sager.

Der er igen i år rigtig mange lopper, og containeren på genbrugspladser tømmes ofte tre gange om ugen.

De sidste uger op til loppemarkedet er det et stort stykke arbejde med at få alt sorteret og gået efter, og de sidste dage op til selve dagen skal alle effekter læsses i container og gøres klar til at bliver transporteret til Billund Idrætscenter om fredagen, hvor det meste af aftenen går med fordeling og opsætning af alle effekter.

Annonce

Håber på flot besøg

Selve loppemarkedet finder sted lørdag den 21. september og begynder klokken 10, hvor indgangen altid er fyldt med mennesker, hvoraf nogen har helt specielle effekter, de søger.

Billund Y's Men's Club håber på mange besøgende igen i år til loppemarkedet, hvor man både kan gøre en god handel samtidig støtter en gruppe af socialt udsatte mennesker i både ind- og udland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Energiforbedringer sparer penge

Leder For abonnenter

Vi gør det fortsat ikke godt nok

Møgsagerne i det offentlige Danmark har stået i kø med milliardsvindel med udbytteskat, misbrug af Socialstyrelsens midler og tilsyneladende meget grove forhold hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Lokalt har vi såmænd også haft et tilfælde, hvor fire personer er blevet sigtet for bedrageri mod Sygehus Lillebælt. Alt dette til trods: Vi er fortsat verdens mindst korrupte land sammen med New Zealand. Det viser anti-korruptionsbevægelsen Transparency Internationals årlige undersøgelse af forholdene i 180 lande. Egentlig er det ikke så overraskende. Inderst inde ved de fleste danskere jo godt, at bestikkelse hører til sjældenhederne. Få borgere kunne finde på at tilbyde myndighedspersoner erkendtligheder i forventning om modydelser. Og endnu færre offentligt ansatte kunne formentlig drømme om at tage mod penge eller tvivlsomme vennetjenester. Vi har grund til at glæde os over dette forhold. Korruption er en kræftsvulst på samfundet. Den gør alt dyrere og langsommere, fordi udgifterne til korruption skal lægges oven i prisen på alle projekter, hvor man tilmed langtfra kan være sikker på, at de bedste og billigste får overdraget en given opgave. Derfor er det heller ikke noget tilfælde, at de mest korrupte lande som regel også er de fattigste med for eksempel Sydsudan, Somalia og Syrien som nationer, der både er bundkorrupte og aldeles rædselsfulde at bo i. Korruption er imidlertid langtfra kun et økonomisk problem. Endnu værre er det, at bestikkelse tærer på ethvert samfunds vigtigste kapital, nemlig tilliden mellem borgerne indbyrdes og i forhold til myndighederne. Danmark er fortsat et samfund bygget på gensidig tillid. Men ligesom vi trods førstepladsen mister point på opgørelsen over korruptionens omfang, er der også en blevet plads til en lille tvivl i mange danskeres forhold til myndighederne. Den situation er netop opstået på grund af den senere tids mange skandaler. Så jo, vi gør det godt. Men vi gør det fortsat ikke helt godt nok.

Vejen

Stenderup Pokalen er igen blevet uddelt

Esbjerg

Borgmester kalder partifælles selv-erklærede mærkesag for fuldstændig urealistisk: Vil koste 63,7 millioner kroner om året

112

30-årig indbrudstyv hærgede Kolding i måneder, inden han meldte sig selv: - Jeg gjorde det af grådighed

Danmark For abonnenter

43 kommuner driver ulovlige solcelleanlæg: Nu risikerer investeringer for millioner at ryge i skraldespanden

Annonce