Annonce
Billund

BillundSkolen skal have ny leder

Ulla Riisbjerg Thomsen har de seneste to et halvt år været skoleleder på BillundSkolen. Efter dette skoleår stopper hun for i stedet at blive chef for uddannelse og læring i Vejle Kommune. Arkivfoto.

Ulla Riisbjerg Thomsen stopper efter dette skoleår som leder af BillundSkolen. I stedet begynder hun som chef for uddannelse og læring i Vejle Kommune.

Annonce

Billund: Når klokken efter sommerferien ringer ind til det nye skoleår på BillundSkolen, bliver det med en ny leder.

Ulla Riisbjerg Thomsen, som de seneste to et halvt år har været leder på skolen, har meddelt, at hun har sagt sin stilling op. I stedet vil hun efter sommerferien begynde i en stilling som chef for uddannelse og læring i Vejle Kommune.

- Det betyder, at jeg bliver leder af en masse af sådan nogle som mig, forklarer Ulla Riisbjerg Thomsen, som for to et halvt år siden kom til Billund fra en stilling som uddannelseschef på lærer- og pædagoguddannelsen på University College Lillebælt i Jelling.

Ulla Riisbjerg Thomsen

48 år.Uddannet lærer på Jelling Statsseminarium. Har desuden en diplomuddannelse i ledelse og en master i offentlig ledelse.

Har i to et halvt år været skoleleder på BillundSkolen. Før det var hun leder for lærer- og pædagoguddannelsen på University College Lillebælt i Jelling.

Annonce

En stor beslutning

- Jeg synes, det er rigtig interessant at være med til at drive vores skolevæsen til at blive endnu bedre. Det er den helt overordnede grund til, at jeg har søgt jobbet, forklarer Ulla Riisbjerg Thomsen, som slår fast, at det har været en stor og vanskelig beslutning for hende at droppe det nuværende job som skoleleder for at hoppe videre i systemet.

- Det har været en stor beslutning, for jeg er utrolig glad for at være på BillundSkolen. Vi har en god skole med dygtige og dedikerede medarbejdere, så der er al mulig grund til, at det har været en vanskelig beslutning, siger hun.

Annonce

Ledelse gennem lederne

Ved at rykke fra et job som skoleleder til i stedet at blive chef for uddannelse og læring kunne det virke som om, at Ulla Riisbjerg Thomsen tager fingrene op af mulden og i stedet sætter sig ind bag skrivebordet. Men sådan ser hun ikke på det.

- Der er rigtigt meget pædagogisk ledelse i det. Det drejer sig i lige så høj grad om skoler, men det er med ledelse gennem lederne, siger Ulla Riisbjerg Thomsen.

Den 31. juli har hun formelt sidste dag som ansat hos Billund Kommune, og dagen efter begynder hun altså hos Vejle Kommune.

I mellemtiden skal Billund Kommune finde frem til, hvem der skal være den nye leder på BillundSkolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Underretninger om belastede børn fortsætter på rekordhøjt niveau: Ekspert savner viden bag tallene

Annonce