x
Annonce
Sønderborg

Bilsælger arrangerer koncert med lokale kunstnere i Alsion

Ronald Mossom, til venstre, og Michael Korup, til højre, optræder sammen i Alsion. Det er Robert Sørensen, i midten, der arrangerer koncerten. Foto: Timo Battefeld
Robert Sørensen har som privatperson lejet koncertsalen i Alsion, hvor de sønderjyske musikere Michael Korup og Ronald Mossom giver dobbeltkoncert fredag den 18. oktober.

Sønderborg: Koncertsalen i Alsion bliver i løbet af efteråret fyldt med musik fra blandt andre Sønderjyllands Symfoniorkester, Paul Potts og Bruce Guthro. Men fredag den 18. oktober er det to erfarne sønderjyske musikere, der træder ind på scenen med deres egen musik. Det er Michael Korup fra Hjordkær, der optræder med dansk pop, og Ronald Mossom fra Padborg, der optræder med musik inspireret af blandt andet The Eagles.

Det er Robert Sørensen fra Stubbæk, som til daglig er bilsælger hos Als Motor i Rødekro og Sønderborg, der har taget initiativ til koncerten og betaler for leje af Alsion samt honorar til kunstnerne.

- Vi har så mange store arrangementer i Sønderborg, så jeg vil prøve at gøre noget andet. Jeg sætter mine egne penge på højkant og tager to indfødte fra Sønderborg ind på scenen med de talenter og evner, de har. Det er lidt af et stats, men kommer der 300, så løber det rundt, siger Robert Sørensen.

Både Michael Korup og Ronald Mossom er vokset op i Sønderborg, og Robert Sørensen har valgt spillestedet Alsion.

- Jeg kunne også have valgt et forsamlingshus eller en skole, men Alsion er det sted med den bedste lydgengivelse. Det er en af Europas bedste koncertsale, siger Robert Sørensen.

Annonce

Koncert i Alsion

Koncerten Boys Are Back In Town foregår fredag den 18. oktober klokken 20.00 i koncertsalen Alsion. Billetter sælges på www.billetten.dk

Dansk pop

Der er plads til 700 i koncertsalen denne aften, hvor Robert Sørensens søn, Michael Korup skal optræde. Han er en del af bandet Top Seven, som ofte optræder mindst seks timer i træk og arrangerer populære bierfester. Michael Korup har de senere år også arbejdet med sit eget musik, og i 2017 vandt han prisen Mig og Min Mentor under Dansktop Prisen sammen med Johnny Hansen fra Kandis.

- Min musik er ikke decideret dansktop, det er mere dansk pop. Jeg kan godt lide at skrive mit eget musik og optræde med det, fortæller Michael Korup, der også arbejder sammen med Kandis, hvor han synger kor.

I 2018 udgav Michael Korup albummet 'I morgen kan det være for sent'. Til november udgiver han endnu et album.

- Siden 2017 har jeg bevæget mig ind i den danske popbranche. Jeg vil gerne lidt væk fra det andet, så jeg på længere sigt har noget andet at fortsætte med, siger Michael Korup.

Amerikansk sang

Ronald Mossom har optrådt med mange bands gennem årene. Det mest kendte er Def Cisum.

- Til dobbeltkoncerten optræder jeg med mit eget band og kompositioner. Det er amerikansk musik med dansk islæt. Det er en bred vifte af musik, som er inspireret af bands som The Eagles, siger Ronald Mossom.

Begge musikere har deres eget band med på scenen.

- Det bliver en aften med en god blanding af engelsk og dansk musik med toppen af poppen fra det her område, siger de to musikere.

Michael Korup og Ronald Mossom vil optræde med deres eget musik på scenen i Alsion. Foto: Timo Battefeld
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Annonce