Annoncørbetalt indhold

Bilsyn: Derfor skal du huske at få din bil synet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Som bilejer har man en række forpligtelser og ansvar. Og som bilejer ved du godt, at din bil automatisk bliver indkaldt til et bilsyn hvert andet år. Der er måske mange andre ting, du hellere vil bruge din tid – og ikke mindst penge – på end bilsyn. Men bilsyn er enormt vigtige og behøver ikke at koste en formue.

Når du får din bil synet, sikrer du dig bl.a., at din bil ikke er til fare for færdselssikkerheden. Læs videre her og bliv mindet om, hvorfor du skal huske at få din bil synet.

Annonce

Du får en sikker bil

Når din bil bliver synet, kontrollerer synshallen bl.a., om bilens styreapparat, dæk, lygter og blinklys er i orden. Derudover kontrollerer synshallen også din bils røg-, kulilte- og støjudledning.

Det betyder, at du med bilsyn sikrer dig, at din bil ikke udgør en trussel mod sikkerheden på vejene, og at den ikke er meget dårlig for miljøet.

Heldigvis behøver du ikke at betale meget for et bilsyn. Der er nemlig mange synshaller, der kan syne din bil for omkring 400-500 kr. Derudover tilbyder synsmedarbejderen ofte god rådgivning om bl.a. vedligeholdelse, hvilket er godt at have, da den kan hjælpe dig i fremtiden.

Synshallen giver dig også en synsrapport, som fortæller dig, hvad synshallen har fundet af eventuelle mangler, som du skal sørge for at reparere. Bilsyn giver dig altså et godt overblik over, hvad du skal gøre i forhold til din bil. Og du slipper for at skulle bekymre dig eller gætte dig frem til, hvad din bil fejler.

Du undgår bøder

Du får altid en frist for, hvornår du skal få din bil synet. Hvis du ikke får synet din bil inden for fristen, modtager du en bøde på 2.000 kr. Det skyldes, at du så har overtrådt loven om bilsyn og godkendelse.

Sørger du efter bøden ikke for at få afmeldt, synet eller godkendt din bil, får du endnu en bøde på 2.000 kr. Denne bøde får du, fordi du ikke har fået afmeldt din bil.

Det er altså langt billigere at betale 400-500 kr. for et bilsyn end at betale en bøde på 2.000 kr. Derudover kan du ved at betale 400-500 kr. være sikker på, at din bil ikke kan være skyld i, at der sker færdselsuheld, hvor mennesker kommer til skade. Ved at betale en bøde på 2.000 kr. kan du ikke være sikker på, at din bil er sikker.

Du skal altså huske at få din bil synet, fordi du så sikrer dig, at din bil er i orden og ikke kan være skyld i færdselsulykker. Ved at få din bil synet, undgår du også at få bøder, som vil være dyrere for dig, end et bilsyn ville.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.