Annonce
112

Biltyve kørte fast på mark: Biltyveri har mulig forbindelse til flere indbrud

Arkivfoto: Michael Bager
Syd- og Sønderjyllands Politi er på jagt efter to personer, som tidligt tirsdag morgen stjal en bil fra en bilforhandler i Åspe - og endte med at køre fast på en mark kort tid efter.
Annonce

ÅSPE: En skarpsindig borger kom til at spille en vigtig rolle tidligt tirsdag morgen, da vedkommende så to personer forsøge at stjæle en Toyota Yaris fra et værksted i Åspe.

Bilen endte med at blive stjålet, men blev fundet igen kort efter, hvor den i nærheden af Åspe var kørt fast på en mark. Væk var gerningsmændene, men den hurtige borgers observationer har givet Syd- og Sønderjylland lidt spor at arbejde med, forklarer politikommissær Jens Peter Rudbeck:

- Borgeren overraskede to personer, som var ved at stjæle den her Toyota Yaris fra værkstedet. Bilen blev kort efter fundet på en mark, men borgeren så også, at de kørte til og fra stedet i en sort eller mørkeblå Volkswagen Passat stationcar - måske på tyske nummerplader. Det er interessant, for det læner sig op ad andre anmeldelser fra weekenden, forklarer han.

Jens Peter Rudbeck oplyser videre, at en sort eller mørkeblå Passat lig den, der blev set tirsdag morgen omkring klokken 05 ved værkstedet, også indgår i vidnebeskrivelser i forbindelse med et par indbrud i området, som skulle være begået over weekenden.

Syd- og Sønderjyllands Politi arbejder videre på sagen og hører gerne fra borgere, der måtte have set noget til de to personer eller den mistænkelige Volkswagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: På god fod med Odin

Annonce