Annoncørbetalt indhold

Biomega: Mød brandet, der vil ændre måden, samfundet tænker transport på

Annonce

Forestil dig den ideelle by. Hvis du er ligesom Biomega, så er den by ren, fredfyldt og en fryd for øjet. Langt fra med mindre energi end det urbane miljø som vi trives i, men mere ægte og med mere i balance med den naturlige verden udenfor byen.

Med designere som Bjarke Ingels er dette netop Biomegas drøm der driver dem til at lave deres ”urbane-landskabs-forandrende-cykler” som de selv kalder dem.

Biomegas mål er at skabe et paradigmeskift i måden samfundet forestiller sig transport. At konkurrere direkte med biler ved at designe elcykler, der er så smukke at de tilføjer en helt ny betydning for vores byer, ved at gøre os sundere, gladere og med en helt anden fællesskabsfølelse end en bil nogensinde ville kunne give.

Helt simpelt vil deres cykler, og de som cykler dem, have muligheden for at forandre verden til et smukkere sted og forene vores drømme for fremtiden, alt imens nutidens behov imødekommes.

Alt det kræver er en cykeltur for at fortstå forskellen Biomega kan gøre, når cykel, cyklist og design forenes.

Skandinavisk design

Biomegas cykeldesign har klare traditioner der stammer fra Skandinavien, selvom ikke alle cykeldesignerne er fra norden. Biomega er det første cykeldesignfirma som dedikerer sine ressourcer til cyklen og gør det til et rent cykeldesignprodukt. Biomage er forhippede på at designe den perfekte bycykel.

Alle cykeldesignerne der arbejder med Biomega arbejder med følgende fire designprincipper:

INTEGRATION, DRIVABILITY, DURABILITY and VISIBILITY.

Biomega er et premium brand, der laver urbane elcykler, som skiller sig ud ved at være meget unikke. Biomega designer og producerer elcykler, eletriske ladcykler såkaldte cargo bikes og relateret tilbehør. Brandets tro ligger i, at hylde det bedste fra vores hjemland. Det der driver designerne hos Biomega er, at gøre ting smukke, nemme og ubesværede at bruge – som samtidig passer på dig og miljøet. At lave bycykler der er så smukke, at de konkurrerer direkte med bilen og samtidig tilføjer en helt ny betydning for vores byer.

Biomega cykeldesign bringer social innovation, designtænkning og det urbane byliv ind i cykelbranchen, hvilket betynder med urbane by-funktionaliteter og ender i med et cykeldesign i høj kvalitet. Brandet har samarbejde med kendte cykeldesignere som Marc Newson og KiBiSi. Virkosmheden, som blev grundlagt i 1998, sælger sine produkter til mere end 20 lande og har hovedkvarter i Danmark. Biomegas filosofi er optimering af teknologi, etik og æstetik: New Tech, New Ethics, New Aesthetics. Den almindelige opfattelse af etik er statisk imperati. Du skal gøre a, b og c. Gennem Biomegas arbejde med total kvalitetsstyring er det blevet klart for Biomega, at være etisk god, kan betragtes som en simpel kvalitet, der kan forbedres gennem processtyring snarere end at opnå en absolut og statisk tilstand.

Etik kan være så enkel som at gøre det bedre og bedre.

Biomegas filosofi

Filosofi er optimering af teknologi, etik og æstetik: New Tech, New Ethics, New Aesthetics.

Teknologi

High-tech er et besynderligt begreb. ”Høj” virker til bare at betyde, at der er meget teknoloig; men ærligt, hvem går op i hvor meget teknologi der er i et givent produkt? Det handler om kvaliteten, ikke kvantiteten. Biomega opererer med to tech-koncepter i deres cykeldesign: Mega- og Meta-tech. Mega-tech er når fascinationen af en given teknologi bliver drivkraften bag cykeldesignet og innovationen fremtræder på grund af et sammenstød mellem form & funktion og mega-tech. Meta-tech er, når teknologien bliver instrumentel til cykeldesignet og derfor kan forårsage, at paradigmer bliver nedbrudt ved at anvende denne form for teknologi.

Etik

Den almindelige opfattelse af etik er statisk imperati. Du skal gøre a, b og c. Gennem Biomegas arbejde med total kvalitetsstyring er det blevet klart for Biomega, at være etisk god, kan betragtes som en simpel kvalitet, der kan forbedres gennem processtyring snarere end at opnå en absolut og statisk tilstand. Etik kan være så enkel som at gøre det bedre og bedre.

Æstetik

Biomegas danske arv ses tydeligt i vores historie med stil og værdi. Men dansk design er i mange tilfælde blevet sin egen stilart: Overdrevet, livløs minimalisme. Dette var de store danske kunstneres intention. Biomega har fundet inspiration i en munter del af dansk design og pustet nyt liv ind i denne tradition, som Biomega kalder for Organisk Minimalisme. Denne stilart fandt først sted i møbler, og senere dansk boligdesign. Nu flytter Biomega dansk boligdesign udenfor – eller sagt med andre ord, så vil de designe hele det urbane landskab.

Denne artikel er sponsoreret af Biomega.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.