Annonce
Varde

Birgitte er dybt berørt af to indbrud to nætter i træk

Indbruddet er foregået gennem vinduet. Hopper man bare lidt forkerk, ryger man ned i kælderen via trappeskakten. Foto: Morten Nielsen

Det gør ondt på den frivillige leder af cafeteriet på stadion i Ansager, at klubhuset i denne uge har været usædvanligt hårdt plaget af indbrud.

Ansager: Det er ikke hendes hjem, som i nu to dage i træk har været udsat for indbrud. Men det er næsten hendes baby, klubhuset med cafeteria i Ansager, som i uhyggelig grad har været plaget af ubudne gæster i denne uge.

Birgitte Jakobsen er frivillig, altså ulønnet, leder af cafeteriet på Ansager Stadion. Der har været indbrud i klubhuset både natten til onsdag og natten til torsdag.

For en uges tid siden blev nogle af træningsbanerne ved stadion kørt op, efter en bil kørte ræs på græsset.

Ved det første indbrud natten til onsdag fik tyvene ikke fat i så meget.

Men udbyttet af indbruddet natten til torsdag blev stort.

Her blev der stjålet 14 kasser slik, et stor mængde øl og sodavand samt hele lagret af chips.

Bane fræset op

Det kommer til at gå ud over træningen, at noget af træningsanlægget på banen i Ansager er fræset op for en uges tid siden.Der går et stykke tid, inden græsset er klar.

I fjor blev selve stadion pløjet på af en bil, der kørte ræs. Denne bane er nu sikret med kæder.

Birgitte Jakobsen ved det hårdt prøvede vindue ved sportspladsen i Ansager. Foto: Morten Nielsen

Lageret er væk

- Den anden nat var de nede i kælderen, hvor lageret er, og der har de også rodet nogle skabe igennem med sportstøj, siger Birgitte Jakobsen.

Hun vurderer, at det kommer til at koste Ansager IF mere end 10.000 kroner, når tyvekoster skal erstattes, og der skal udbedres skader på døre og vinduer efter indbruddene.

- Jeg må så sige, at politiet tager indbruddene meget seriøst, siger hun.

Der er grund til at tro, at tyvene er stedkendte. De er kommet ind gennem et vindue og hopper man bare lidt forkert ind i huset, så ryger man ned i en trappeskakt, ned i kæderen.

- Jeg ved, at politiet har sikret nogle spor, som kan rumme DNA-materiale, siger Birgitte Jakobsen, som har været frivillig på stadion i tre år.

- I de seneste to-tre år har jeg været leder, siger hun, som har fem børn, der har spillet i klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Oceanliner i miniformat har sejlet 60 år mellem Esbjerg og Fanø: Nu sendes den lille motorfærge Sønderho på førtidspension

Annonce