Annonce
Kolding

Birgitte Soojin & Friends hylder Nat King Cole på Godset

Birgitte Soojin & Friends hylder Nat King Cole på Godset søndag den 23. august kl. 14.00. Pressefoto.
Annonce

Kolding: Efter en lang ufrivillig pause er Jazz6000 klart til klar til at levere livejazz på Godset igen.

Første koncert er med Birgitte Soojin, der er en af landets mest markante nye jazzstemmer. Denne gang fortolker hun sit store idol, Nat King Cole og nogle af hans mest kendte standards sammen med pianist Nicolai Majland og kontrabassist Jakob Lind Lauritsen.

Den koreanskfødte sangerinde slog for alvor igennem som jazzsanger, efter at hun flyttede fra Norge til Danmark. Således er hun tre gange blevet Grammy-nomineret og har modtaget det prestigefyldte Bent Jædig Æreslegat.

I 2015 var hun solist på DR Big Bandets julekoncert og har optrådt med en perlerække af andre markante jazzmusikere og udgivet flere anmelderroste albums i eget navn.

Birgitte Soojin er en eftertragtet solist med eget band, men optræder også tit som gæstesolist.

Hun har spillet på store scener som Copenhagen Jazzfestival, DR Koncerthuset, Jazzhus Montmartre, Greifswald Jazzfestival og Oslo Jazzfestival.  Mange kan måske også huske Birgitte som konferencier sammen med Master Fatman ved Danish Music Award Jazz 2017.

Koncerten spilles på Godset søndag den 23. august kl. 14.00. Entre koster 100 kr. for medlemmer af jazzklubben og 150 kr for ikke-medlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Jeg deler spillernes følelse. Vi er enormt skuffede

Annonce