Annonce
Vejen

BJ Agro bygger for millioner

Indehaver af BJ Agro Benny Jensen har købt erhvervsgrunden her på Nøragervej i Hovborg for at bygge et 2.000 kvadratmeter stort lokale til virksomhedens produktion af gødning. På tre til fem år skal der opføres en kontorbygning til firmaets stab af agronomer og konsulenter. Foto: Steen Rasmussen
Benny Jensen bygger nyt og flytter gødningsproduktion fra Holsted til Hovborg. Om få år skal hele virksomheden samles på den nye adresse på Nøragervej.
Annonce

HOVBORG: Det er hverken noget i størrelse med Cheminova eller gødningsfabrikken på havnen i Fredericia, som Benny Jensen, BJ Agro, nu vil bygge lokaler til på erhvervsområdet på Nøragervej ved Hovborg. Det er i den sammenligning "et meget lille anlæg" til blanding af den flydende kunstgødning Flex Fertilizer, understreger Benny Jensen.

Den årlige produktion er 2.500 ton gødning, hvoraf 70 procent er vand. I højsæsonen vil der i gennemsnit dagligt køre tre lastbiler til og fra virksomheden, som i samme tidsrum vil have tre medarbejdere.

For fem år siden begyndte Benny Jensen fremstillingen af gødningen i lejede lokaler ved motorvejen i Holsted By. Nu flytter han det hele hjem til Hovborg, hvor han gennem mere end 30 år har drevet konsulentvirksomhed på Vorbassevej. Den videre plan er om tre til fem år at bygge et kontorhus ved siden af gødningsbygningen for at samle hele firmaet, der har 15 medarbejdere, på Nøragervej.

Vi hører til på landet, og derfor skal vi ikke ligge i en by eller ved en motorvej. Vi skal signalere, at vi befinder os samme sted som vores kunder, nemlig på landet, og Hovborg er her, hvor vi hører hjemme.

Benny Jensen

Annonce

Klart signal

- Vi hører til på landet, og derfor skal vi ikke ligge i en by eller ved en motorvej. Vi skal signalere, at vi befinder os samme sted som vores kunder, nemlig på landet, og Hovborg er her, hvor vi hører hjemme.

BJ Agro er gennem årene vokset støt og servicerer nu landmænd over det meste af landet. Kunderne har sammenlagt 33.000 hektarer agerjord - heraf en tredjedel med kartofler. BJ Agro er konsulent på 20 procent af landets samlede kartoffelareal.

Arkæologer fra Museet på Sønderskov har undersøgt den næsten 10.000 kvadratmeter store byggeplads på Nøragervej uden at finde hverken guldhorn eller solvogne. Når alle formaliteter er på plads, sendes projektet i udbud. Benny Jensen forventer, at byggeriet kan indledes til foråret, og at huset på 2.000 kvadratmeter står klart engang efter sommerferien.

Prisen på den samlede investeringen er endnu ikke gjort op, men helt billigt bliver det nok ikke.

BJ Agro om BJ Agro

BJ-Agro yder rådgivning der gør en forskel. Vore styrker er bl.a. et grundigt kendskab til vore kunder, kombineret med en stor fleksibilitet. Hos BJ-Agro er der ingen tidsregistrering eller stramme kontortider. Alle vore rådgivere kender alle bedrifter, så der kan altid ydes kompetent rådgivning.

Sådan kommer BJ Agros nye bygning på industriområdet i Hovborg til at se ud.
Benny Jensen, BJ Agro. Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Trekantområdet

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce