Annonce
Varde

Bjarke Ingels er et dansk arkitektgeni

Bjarke Ingels er et geni indenfor arkitektur og kendt over hele verden for sit arbejde. Pressefoto.
Annonce

Varde: Onsdag den 3. maj er der premiere i DoxBio på dokumentarfilmen Big Time. Den handler om den danske arkitekt Bjarke Ingels, der er udråbt til et geni verden over, men som samtidig har en hverdag, der ikke efterlader meget plads til privatliv. Den danske instruktør Kaspar Astrup Schröder har fulgt den danske verdensstjerne-arkitekt gennem fem år. De fleste kender Bjarke Ingels for hans arbejde, men filmen Big Time kommer ind bag facaden og helt tæt på mennesket Bjarke Ingels.

-Jeg synes jo, at arkitektur er noget af det mest spændende, man kan arbejde med som menneske, fordi det dybest set handler om, hvordan vi gerne vil indrette rammerne om vores tilværelse. Hvad er det for et liv, vi gerne vil leve. Og hvordan skaber vi de bedst mulige rammer for os selv og hinanden på den begrænsede plads, som vores planet jo er, siger Bjarke Ingels i en pressemeddelelse.

Bjarke Ingenls har blandt andet tegnet Museum Tirpitz, som åbner i Blåvand til sommer, og har givet forslag til flygtningemuseet i Oksbøl./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce