Annonce
Vejen

BKV’81 præsenterer nye samarbejdspartnere

PR-foto
Basketballklubben i Vejen har indgået samarbejdsaftaler med Craizy Daisy i Vejen og firmaet Meresalg Marketing.

Vejen: Basketballklubben i Vejen har indgået en samarbejdsaftale med Crazy Daisy i Vejen forbindelse med kulturelle arrangementer.

Aftalen er til gavn for alle, som har en interesse i en glad aften efter klubbens kulturelle arrangementer i Troldesalen, fortæller formand for BKV’81, Morten Jensen, i en pressemeddelelse.

- Vi har stor respekt, for den måde BKV’81 har arbejdet sig ind på det kulturelle marked, og dermed er det naturligt for os at gå med ind et samarbejde, udtaler ejeren af Crazy Daisy i Vejen, Jørgen Hanson, i pressemeddelelsen.

Samtidig præsenterer basketballklubben en ny sponsor i firmaet Meresalg Marketing, der skal hjælpe klubben med håndteringen af sociale medier og online markedsføring.

- BKV81 har igennem de seneste sæsoner arbejdet seriøst og målbevidst på at styrke alle parametre i forhold til at lave et seriøst og professionelt setup omkring basket og events. De er kommet rigtig lang, og det synes vi i Meresalg marketing er spændende, siger Lau Christensen fra Meresalg Marketing i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce