Annonce
Esbjerg

Blå blink: Stor beredskabsøvelse omkring sygehuset i Esbjerg

Beboere i området omkring Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg vil tirsdag mellem klokken 16 og 19 næppe kunne undgår at bemærke en større beredskabsøvelse. blive Arkivfoto

Esbjerg: Beboere omkring Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg kan forvente en hel del larm og blå blink samt trafikale udfordringer tirsdag eftermiddag og aften.

Mellem klokken 16.00 og 19.00 bliver der nemlig afviklet en større og uvarslet beredskabsøvelse med deltagelse af både sundhedsvæsen, politi og brandvæsen.

Der vil blive testet alarmer, være et større opbud af udrykningskøretøjer, og der bliver en brandøvelse med deltagelse af 26 patienter og fem medarbejdere.

Der er tale om en større øvelse med figuranter, der spiller patienter og er sminket med blod og sår.

Beredskabsøvelsen er en optakt til indflytning i den nye sengebygning den 19. november, oplyser Sydvestjysk Sygehus' kommunikationsafdeling.

Esbjerg Kommune informerer klokken 16.00 via sms beboerne i området om øvelsen og parkeringsbegrænsninger i forbindelse med øvelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce