Annonce
Billund

Blå Kors vil udvide åbningstiderne og søger flere frivillige

Hos Blå Kors Genbrug i Billund vil de gerne holde åbent i længere tid, end det er tilfældet i dag. Det kræver flere frivillige, og der er derfor inviteret til informationsmøde den 3. september. Arkivfoto
I dag har Blå Kors' genbrugsforretning på Kløvermarken åben 15 timer om ugen fordelt på fire dage. Det tal vil de gerne have i vejret, og derfor er der brug for flere frivillige til at drive butikken.

Billund: Hos Blå Kors' genbrugsforretning i Billund kunne de godt tænke sig at holde endnu mere åbent end i dag. Derfor er man nu gået på jagt efter endnu flere frivillige, som er nødvendige for at få forretningen til at fungere i det daglige.

- Vi har kun åbent fire dage om ugen, men på sigt vil vi gerne kunne holde åbent i hvert fald om tirsdag og måske også om mandagen. Vi vil måske også gerne kunne holde åbent i flere timer end i dag, hvor der er åbent mellem klokken 13 og 17. Nogle dage kunne det godt være, at det kunne være en god idé at åbne allerede klokken 11, fortæller Berit Randers, der er en af de mange frivillige i Blå Kors Genbrug-butikken.

Annonce

Infomøde 3. september

Tirsdag den 3. september er der inviteret til informationsmøde om, hvad det vil sige at være frivillig hos Blå Kors Genbrug

.

Mødet finder sted i Blå Kors-butikken på Kløvermarken 9. Mødet begynder klokken 11 og vil formentlig vare i en times tid.

Alle kan bruges

Den første tirsdag i den nye måned er der inviteret til informationsmøde for folk, der måske kunne være interesserede i en frivillig tjans i butikken. Her vil der blive fortalt nærmere om, hvad det indebærer at være frivillig.

- Vi mangler folk, så vi kan have bemanding til hele ugen. Vi mangler særligt nogle mænd, der kan løfte møbler og køre vores lille lastbil. Vi mangler også nogle, der kan hente og bringe ting, så vi kan køre nogle flere dage om ugen, siger Berit Randers.

Som udgangspunkt er der tre eller fire frivillige i butikken, når den holder åbent. Der er masser af ting, der skal ordnes for at holde styr på sådan en genbrugsbutik, men Berit Randers understreger, at man ikke skal være bange for, at der bliver drevet rovdrift på en, fordi man melder sig.

- De fleste af os er her en enkelt eller to dage om ugen. Det er selvfølgelig rarest, hvis folk forpligter sig til nogle faste dage, for der skal jo laves en vagtplan, men vi kan bruge folk, uanset hvor lidt tid de har at give, siger Berit Randers.

Blå Kors-butikken på Kløvermarken gennemgik for et par år siden en omfattende forandring. En masse varer blev luget ud, og i stedet for mange varer blev der i stedet satset på et mindre sortiment, hvor varerne til gengæld er af en bedre kvalitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];