Annonce
Varde

Blåbjerg HK er igen et divisionshold

Blåbjerg HK er endelig tilbage i 3. division med et hold fyldt med lokale drenge og mænd. PR-foto: Annalise Schmidt
Ti år efter tvangsnedrykningen fra 3. division har håndboldherrerne i Blåbjerg HK nu kæmpet sig tilbage i rækken. Det har de gjort med en stærkt sammentømret spillertrup bestående af lokale spillere, både unge og gamle.
Annonce

Blåbjerg: - Det gør mig stolt, selvfølgelig gør det det, siger cheftræneren for Blåbjerg HK, Peter Schmidt.

Han spillede selv på holdet, sidst Blåbjerg var i 3. division for ti år siden, og han var efterfølgende med til at kæmpe klubben tilbage i Jyllandsserien. Her har Blåbjerg HK ligget i mange år, men er nu endelig tilbage i 3. division, nu med Peter Schmidt som cheftræner.

Annonce

Stærkt sammenhold

Blåbjerg HK rykkede egentlig ned fra Jyllandsserien i 2018, men fik lov at blive i rækken på grund af afbud fra et andet hold. Det skulle vise sig at være fortjent, for i den efterfølgende sæson tabte Blåbjerg kun én kamp og rykkede dermed op i 3. division.

- Det havde vi slet ikke regnet med, men vi var det bedste hold, siger Peter Schmidt om holdets sensationelle seneste sæson.

Udover en enkelt ny tilføjelse er truppen den samme som den, der rykkede op inden sommerferien. Alle spillere er lokale, og der er en stor blanding af både unge og gamle spillere. Sammenholdet er stærkt, og det betyder meget for cheftræneren.

- Det sociale er enormt vigtigt for vores succes, siger Peter Schmidt.

Annonce

Det bliver svært

Blåbjergs oprykning var en kæmpe overraskelse for alle, ikke mindst for dem selv. Peter Schmidt regner derfor også med, at det bliver en rigtig svær sæson for vestjyderne.

- Det er en kæmpe succes, hvis vi overlever, siger cheftræneren.

Han regner med, at de fleste point skal hente på hjemmebanen i Outrup, men håber også, at holdet kan overraske på udebane. Klubben har ovenikøbet sørget for, at en bus bliver stillet til rådighed på de lange udebaneture.

- Vi går altid på banen for at vinde, men der skal masser af vilje og fight til, siger Peter Schmidt.

Blåbjerg HK indleder søndag sæsonen med en svær udekamp i det sønderjyske, hvor HF Sønderborg 2 er modstanderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce