Annonce
Varde

Blåbjerg HK vil gøre alt for at tage første sejr på hjemmebane

Blåbjerg HK skal søndag jagte sæsonens første sejr, når Haderslev KFUM kommer på besøg. PR-foto: Blåbjerg HK
Søndag spiller Blåbjerg HK deres syvende kamp i 3. division. Indtil videre er det blevet til seks nederlag, men nu vil holdet have sæsonens første sejr, når Haderslev KFUM kommer på besøg i Outrup.

Outrup: - Vi vil gøre alt for at få point på søndag foran vores hjemmepublikum, siger Lasse Gøtzsche Jensen på 19 år.

Han er højre fløj for Blåbjerg HK, der i år spiller i 3. division for første gang i ti år. Det har dog ikke været nogen succes indtil videre. Holdet har tabt seks kampe ud af seks, hvilket placerer dem solidt på rækkens sidsteplads. Lasse Gøtzsche Jensen er alligevel overbevist om, at det kan nå at vende for vestjyderne.

- Vi kan stadig nå overlevelse, fordi vi er et stærkt hold, siger den unge fløj.

Han ser et potentiale i, at der ligger tre hold over Blåbjerg HK, som kun har fire point.

- Puljen er tæt i bunden, så det er ikke umuligt at indhente, hvis vi får mindsket vores fejl og spiller nogle gode kampe, siger Lasse Gøtzsche Jensen.

Annonce

For mange fejl

Blåbjerg HK har indtil videre været svært udfordret i 3. division. Det skyldes, ifølge holdets højre fløj, ikke mindst, at holdet har haft svært ved at finde spillet.

- Vi har ikke spillet klogt og lavet for mange tekniske fejl, siger Lasse Gøtzsche Jensen.

Han ærgrer sig over, at det ikke er lykkedes at få nogle point, men er alligevel positiv over sæsonen indtil videre. Det er første gang, at han spiller på et så højt niveau, så han lærer noget nyt i hver kamp.

- Sæsonen har været lærerig, specielt for mig som ung spiller. Alle kampe er intense og med et helt andet tempo, end jeg har været vant til, siger Lasse Gøtzsche Jensen.

Stærke på hjemmebane

Søndag spiller Blåbjerg HK deres tredje hjemmekamp i sæsonen, når Haderslev KFUM, der ligger på tredjepladsen i rækken, gæster Blåbjerghallen. Selvom Haderslev er storfavorit til kampen, så er Blåbjergs unge højrefløj optimistisk:

- Jeg forventer en hård og intens fight, men vi er stærke på hjemmebane, og det skal vi ud og vise, siger Lasse Gøtzsche Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce