Annonce
Varde

Blåvandshuk Golfcenter mister op til 10.000 kroner på solrige forårsdage - men forbliver lukket

Direktør Peter Nielsen lukker ikke nogen spillere ind på Blåvandshuk Golfcenter for tiden. Arkivfoto: John Randeris
Det har klare økonomiske konsekvenser, at Blåvandshuk Golfcenter afviser golfhungrende gæster for tiden. Men direktør insisterer på, at stedet skal følge Dansk Golf Unions anbefaling om at holde lukket.

Ho: Selvom myndighederne anbefaler, at alle bliver hjemme så meget som muligt under coronakrisen, så er der stadig mange, der gerne vil spille golf. Men hos Blåvandshuk Golfcenter er beskeden klar: Her er lukket. Golfcentret har nemlig valgt at følge Dansk Golf Unions anbefaling om at holde fuldstændigt lukket.

Og det har konsekvenser:

- Når vejret er, som det har været i dag (en solrig forårsdag, red.), så betyder det i størrelsesordenen 10.000 kroner om dagen i manglende greenfee-indtægter på torsdage, fredage, lørdage og søndage, siger han.

Greenfee er en betaling for at spille golf i et begrænset tidsrum i modsætning til et klubabonnement, der giver ret til frit at spille på en bane. Greenfee fylder meget på banen i Ho, da den ligger i et turistområde.

Annonce

Støtter lukninger

Har I ikke på et tidspunkt tænkt: "Det er udenfor, og der er langt mellem folk på en golfbane. Skulle vi ikke tillade det alligevel?"

- Problemet er bare, at folk stimler sammen. Når man begynder at sætte grænser for, at 10 må stå samlet, så skal vi også kunne styre det. Derfor er det i orden, at vi lukker ned, siger han, der opfordrer andre baner til at gøre det samme.

Det gør langt de fleste også.

Dog har Henne Golfklub en anden holdning, og her kan formand Benny Franz ikke genkende, at folk stimler sammen på en golfbane:

- Golfspillere tænker sig også om og stimler ikke sammen lige i tiden – det er vores opfattelse i Henne Golfklub, siger han i en mail til JydskeVestkysten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev For abonnenter

'Emmas' far drak og kunne vende på en tallerken på et splitsekund: - Far er virkelig sød, når han er ædru

Erhverv

Barsk maj for Billund Lufthavn: Massefyringer og nedgang på 98,3 procent

Annonce