Annonce
Sønderborg

Bladfolk med i TV-stations bestyrelse

Ruth Candussi er opvokset på Nordals og nu bosat i Aabenraa. PR-foto: DKsyd
Ruth Candussi og Poul-Erik Thomsen træder ind i bestyrelsen for DKsyd, der vil udvide sit virke til hele Sønderjylland og Sydslesvig.
Annonce
Poul-Erik Thomsen er bosat i Tinglev og har mange års kendskab til grænseregionen. Foto: DKsyd

Sønderborg: Den sønderjyske tv-station, som producerer lokale indslag fra Store Rådhusgade i Sønderborg, har fået to erfarne, forhenværende bladfolk i sin bestyrelse.

Det er Ruth Candussi fra det tyske mindretal og Poul-Erik Thomsen, forhenværende mangeårig redaktør ved JydskeVestkysten.

Ruth Candussi er 46 år og bosat i Aabenraa. Siden 2016 har hun været ansat på det Tyske Generalsekretariat i Aabenraa som partisekretær for Slesvigsk Parti. Tidligere har hun været journalist på dagbladet Der Nordschleswiger. Hun er vokset op på Nordals og student fra Deutsches Gymnasium für Nordschleswig i Aabenraa, herefter uddannet cand.mag. i tysk og medievidenskab fra Aarhus Universitet.

Poul-Erik Thomsen er 73 år, bosat i Tinglev, hvorfra han driver den private rådgivningsvirksomhed PETKOM. Han har en lang karriere i medieverden bag, idet han har arbejdet på både Frederikshavns Avis, Ekstrabladet, Jydske Tidende, BT og gennem mere end 30 år på JydskeVestkysten, hvor han blandt har været udgaveredaktør i Tønder. Poul-Erik Thomsen fungerer nu som politisk analytiker og kommentator, rådgiver, forfatter og foredragsholder.

De to nye i bestyrelsen afløser fabrikschef Per Viggo Rasmussen og elektrikerlærling Jan Hvid Johnsen, som ikke ønskede genvalg.

Annonce

Udviklingsarbejde

Ruth Candussi og Poul-Erik Thomsen skal nu sammen med den øvrige bestyrelse i gang med et udviklingsarbejde, der skal styrke styre TV-stationens virke i hele Sønderjylland og Sydslesvig. Bestyrelsesformanden Knud A. Sveistrup er derfor glad for valget af de to:

- Ruth Candussi og Poul-Erik Thomsen er nøje udvalgt efter en søgeproces, hvor bestyrelsen meget målrettet har fokuseret på dels styrkelse af de journalistiske kompetencer på politisk-strategisk niveau, dels på personligheder med dyb indsigt i erhvervs-, kultur- og samfundsforhold i den dansk-tyske grænseregion. Her finder jeg, at vi har fundet et godt match til den øvrige bestyrelse”, siger han i en pressemeddelelse.

Knud A. Sveistrup er selv blevet genvalgt til bestyrelsen og formandsposten. I bestyrelsen sidder også Jørgen E. Pedersen, Augustenborg og Sune Moldt, Kollund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce