Annonce
Tønder

Blev millionær midt i påskefrokosten: - Pengene falder på et tørt sted

En heldig kvinde i 50'erne fra Tønder Kommune kan nu glæde sig over en million kroner ekstra på bankkontoen. Arkivfoto: Michael Bager
En kvinde i 50'erne fra Tønder Kommune blev i påsken en million kroner rigere, da hun vandt på et skrabelod. - Pengene falder på et tørt sted, lyder det fra den heldige vinder.

Tønder Kommune: En stille, rolig og corona-venlig påske blev lige pludselig en del sjovere for en kvinde i 50’erne fra Tønder Kommune. Det var skærtorsdag, og som noget ganske sjældent havde parret aftalt at dele en påskeøl og få en lille snaps til silden.

- Vi drikker nærmest aldrig alkohol, så det var virkelig en særlig anledning. Vi plejer at holde påskefrokost med vores venner, men corona har holdt os tilbage fra den slags. Så det var bare min mand og jeg, fortæller den heldige vinder i en pressemeddelelse fra Danske Spil. Den heldige kvinde ønsker at være anonym.

Kvinden havde købt loddet Påskeæg dagen før, da hun så dem ligge fremme i kiosken.

Annonce

Under frokosten med sin mand, fandt hun de to lodder frem.

- Jeg tilføjede, selvfølgelig i sjov, at hvis jeg vandt en million kroner, så måtte han få en ny bil. Et par sekunder senere sad jeg helt målløs og kiggede på loddet. Der var rigtig mange æg. Jeg tog snapsen, som jeg var ved at få galt i halsen, og udbrød: Jeg tror altså, du skal have noget nyt at køre i.

Parret talte og talte igen og igen og atter en gang.  Og da loddet først kunne tjekkes hos forhandleren dagen efter, blev det en lidt urolig nat for den heldige vinder.

- Jeg låste det inde om natten, men måtte lige liste mig ned et par gange for at tælle endnu engang. Jeg kan love dig, at der blev holdt godt fast i det lod på vejen til kiosken. Tænk, hvis det fløj væk, eller der skete et eller andet. Det var helt nervepirrende, lyder det.


Jeg kan love dig, at der blev holdt godt fast i det lod på vejen til kiosken. Tænk, hvis det fløj væk, eller der skete et eller andet. Det var helt nervepirrende

Den heldige vinder af en million


Falder på et tørt sted

Den nybagte millionær fortæller, at pengene falder på et virkelig tørt sted. Hun har i flere år været kronisk syg,  og kan derfor ikke arbejde fuld tid. Så der har manglet penge i budgettet hver måned.

Indtil videre er parret enige om, at de udover en ny bil, vil give en skilling til børn og børnebørn. De har desuden betalt noget gæld af. Resten af pengene er der ikke planer for endnu.

- Min søn sagde, at nu kunne vi komme på en lang rejse og gøre sådan og sådan. Men vi nyder faktisk at være hjemme og i vores sommerhus. Jeg synes, vi har mange gode oplevelser med vores familie og venner, hvilket er livskvalitet for os. Men det giver jo en helt fantastisk ro i maven, at man har en buffer, hvis noget uventet pludselig skulle ske. Det har vi jo set med corona.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Annonce