Annonce
Billund

Bliv filminstruktør i Lego House i vinterferien

Lego House byder på danseoptrin og film i vinterferieugerne. Pressebillede

Billund: Det er fem år siden, Emmet og Lucy sang, at alt er super duper. Nu kommer den længe ventede The Lego Movie 2 endelig i biograferne. Derfor holder Lego House filmdage i vinterferie-ugerne 7 og 8.

Den røde løber byder indenfor til byggesjov og aktiviteter, der er inspireret af filmstemning.

- Vi inviterer gæsterne til at finde deres indre filminstruktør og lave deres egen version af Lego Movie 2 i vores særlige filmstudie i den grønne zone. Og så har vi fået lov af Warner Bros. til at udstille flere af rekvisitterne fra Legofilmen i vores Backstage-udstilling i Lego Square, som er tilgængelig for alle uanset, om man køber billet til oplevelseszonerne eller ej, fortæller marketingchef Gitte Nipper.

Hver dag kl. 14 i vinterferieugerne kan man desuden se eller gense The Lego Movie og opleve "The Brickstep" dansen Lego Play Agents står hver dag klar i Lego Square til at vise gæsterne de seje dansetrin til tonerne af "Everything is awesome".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];