Annonce
Tønder

Bliv julevært eller julegæst med julevenner.dk

Julen er hjerternes højtid, og hjerter banker smukkest i takt. Altså skal man ikke sidde alene i julen, fastslår Røde Kors, der sammen med det sociale netværk Boblberg lancerer en digital platform, hvor allerede over 300 mennesker har meldt sig som juleværter og julegæster. Privatfoto
Annonce

Tønder: Gennem snart syv år har Røde Kors arbejdet med konceptet "Julevenner", hvis målsætning er, at ingen skal være alene i julen. Nu er Røde Kors gået sammen med det sociale netværk Boblberg om en digital fællesplatform, hvorfra man håber at skabe kontakt mellem værter og gæster, som har lyst til at holde juleaften sammen.

Boblberg og Røde Kors samarbejder til daglig om at skabe fællesskaber for alle, men særligt julen er en tid, hvor ingen må sidde alene, og hvor fællesskab har ekstra stor betydning, lyder det i en pressemeddelelse. Derfor kan man, hvad enten man ønsker at åbne sin dør for andre mennesker, eller ønsker at blive inviteret ind som julegæst, gå ind på julevenner.dk og tilmelde sig som julegæst eller julevært.

Interessen for nye julefællesskaber er stor. Allerede inden december måned, havde mere end 300 personer oprettet sig som julevært eller julegæst. Når man har meldt sig som Juleven, kan man se de andre Julevenner og blandt dem søge en "juleven", man gerne vil fejre juleaften med.

Sociale relationer - venskaber og fællesskaber - er en af vores vigtigste værdier, og derfor lægger Røde Kors og det sociale netværk Boblberg også kræfter i at matche juleværter og julegæster, så ingen skal holde jul alene. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE-sportschef gav grønt lys til at starte festen

Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce