Annoncørbetalt indhold

Bliv klogere på, hvilken a kasse du skal blive medlem af

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du under uddannelse og snart færdig? Eller er du nyuddannet eller lønmodtager? Alle situationer er relevante, når det kommer til magistrenes a kasse. Det er nemlig en a kasse, der henvender sig blandt andet til humanister samt scient.er. I følgende kan du blive klogere på, hvad en a kasse er og hvilken en, der er den rette for dig.

Hvad er en a kasse?

Annonce

En a kasse, også kaldet arbejdsløshedskasse, sikrer dens medlemmers indtægt ved eventuel ledighed. Det er altså en organisation, som sørger for, at man stadig har en stabil indtægt, hvis man eksempelvis bliver fyret eller er uden job ved afsluttet uddannelse. Det er derfor en rigtig god ide at være medlem, i mens man er i gang med sit studie eller i mens man er i arbejde. Som studerende er det i størstedelen af tilfældene gratis at være en medlem af en a kasse, hvorfor det er vigtigt at få sig meldt ind, i mens man stadig er i gang med uddannelsen. Der er dog en række betingelser, der skal være opfyldt for at kunne få et gratis medlemskab i en a kasse. Først og fremmest skal man gå på en SU-berettiget uddannelse. Dernæst må man ikke tjene mere end 19.083 kr., i gennemsnit pr. måned i perioden for gratis studiemedlemskab. Derudover skal man være under 30 år, og hvis dette ikke er tilfældet, gælder der nogle andre regler. Slutteligt må man ikke modtage en anden form for offentlig forsørgelse udover SU. A kasser tilbyder også en lang række andre ydelser end dagpenge. Dette indebærer blandt andet udbetaling af feriedagpenge, efterløn samt orlovsydelse til børnepasning og vejledningssamtaler med mere. I forbindelse med en a kasse er der ofte workshops, rådgivning, kurser og meget andet, som man kan benytte sig af gennem sit medlemskab.

Hvorfor skal du vælge Magistrenes a kasse? 

Men hvorfor skal du så lige præcis vælge Magistrenes a kasse? Magistrenes a kasse er den helt rigtige a kasse for dig, hvis du har en uddannelse inden for kommunikation, it, humaniora, samfundsvidenskab, psykologi, naturvidenskab eller noget andet i den retning. Det er, hvad enten du er nyuddannet, under uddannelse, selvstændig, lønmodtager eller freelancer. Der er nemlig plads til alle. Magistrenes a kasse tilbyder personlig karriererådgivning, effektiv sparring samt hjælp til at udforme et skarpt CV. Ydermere bliver der afholdt alverdens arrangementer, hvor man kan netværke med diverse virksomheder og personer inden for en relevant branche.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.