Annoncørbetalt indhold

Bliv klogere på kryptovalutaen “bitcoin” og aktier

Dette er sponsoreret indhold

Når man tjener penge som ryger ind på den almindelige lønkonto, bliver pengenes værdi stille og roligt mindre værd. Det kan være svært som almindelig forbruger, der ikke har forstand på aktier og valutahandel, at finde ud af, hvor man skal investere sine penge. Derfor vil denne artikel, på bedste vis, forsøge at forklare mere om hvad bitcoin og aktiehandel går ud på. Der vil blandt andet blive fokuseret på gearing af aktier og hvordan man køber den virtuelle mønt “bitcoin”.

Hvad går aktiehandel ud på

Annonce

Når man køber en aktie, så vil værdien være fastsat på fondsbørsen udelukkende på basis af udbud og efterspørgsel. Det kan være svært at vide hvilken aktie man skal investere i, da aktiekursen hurtigt kan stige eller falde. Derfor skal de fleste private investorer have hjælp af professionelle til netop dette. Alternativt kan man sætte sig ind i dette selv og bygge en viden op omkring markedet.

Et eksempel på, hvordan investering af aktier kan se ud, er at hvis man har købt aktier for 10.000 kroner til kurs 100, og kursen herefter stiger til kurs 106 et par dage senere, så har man altså tjent seks procent af de 10.000 kroner man investerede.

Gearing af aktier

Gearing af aktier eller investeringer, går ud på at man enten kan mange fordoble sin gevinst eller fordoble sit tab. Man skal derfor gå forsigtigt til værks når man skal begynde at benytte sig af gearing.

Gearing sker for det meste via CFD-kontrakter eller futures, også kendt på dansk som differencekontrakter, som altså kan hjælpe med at forstørre gevinster eller tab. Det er muligt at geare aktier, indekser, valuta og råvarer.

Hvad er bitcoin og hvordan køber man dem

Bitcoin er en virtuel mønt, der siden dens ‘fødsel’ har fået en stor opmærksomhed fra millionvis af investorer verden over.Køb bitcoinfordi kryptovalutaen har haft en enorm stigning siden dens begyndelse. Selvom der har været store sving med bitcoin, var der alligevel en stigning på 87 procent tilbage i 2019.

Hvis man vil købe bitcoin, skal man gøre det på en af de mange platforme som sælger kryptovalutaen. Hvis man er lidt usikker på, hvordan det at handle med bitcoin fungerer, så kan man starte med en demo-konto. Er man derimod sikker på at handle med bitcoin fra begyndelsen, så kan man også vælge at starte med det samme, med en konto med rigtige penge.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.