Annonce
Rejser

Bliv lynklippet i lufthavnen

Cutters har flere saloner i Oslo. Foto: Cutters

Først et apotek, så en lægeklinik, og i løbet af august åbner den norske frisørkæde Cutters sin første salon i Danmark midt i Terminal 3 efter sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn.

Der skal nemlig være mere forkælelse og flere tilbud i Københavns Lufthavn, der kan gøre rejsetiden mere meningsfuld, og det er den kommende frisørsalon et rigtigt godt eksempel på, lyder det fra Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

- Vi har allerede taget hul på arbejdet med fremtidens lufthavn. I dag kan du gå på apotek herude og hente din receptmedicin eller andet, du måtte mangle eller have glemt. Du kan få en konsultation hos lægen i Terminal 2. Og meget snart kan du få en hurtig klipning inden det vigtige møde i Paris eller badeferien på Mallorca - hvis du ikke lige nåede det, før du skyndte dig i lufthavnen, siger Peter Krogsgaard og fremhæver, at en frisør længe har stået på ønskesedlen hos mange rejsende.

Hos Cutters vil man kunne blive klippet på 15 minutter for 299 kroner uden tidsbestilling, men stedet tilbyder ikke hårvask eller farvning.

Cutters ser frem til at komme ind på det danske marked, lyder det fra Kristian Solheim, grundlægger af og daglig leder for frisørfirmaet: - Vi har et let og forståeligt koncept. Vores forretningsmodel sigter på effektivitet, kvalitet og pris. Og her er lufthavnen et naturlig valg for os, da mange af vores kunder ofte er på rejse. (Berlingske)

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce