Annonce
Billund

Hent din mad siddende i bilen: Lucullus tilbyder takeaway som drive-in

Morten Andersen, indehaver af Lucullus, tilbyder i øjeblikket "drive-in" for private. Foto: Martin Ravn
I tider, hvor fester og firmafrokoster er ikke-eksisterende, tilbyder Lucullus hver dag retter til private.
Annonce

Grindsted: Lucullus er normalt en cateringvirksomhed, der leverer mad til fest, firmafrokoster og kantiner.

Men i tider med coronavirus, hvor fester er blevet rykket til senere på året, og diverse virksomheder kører bemandingsmæssigt på lavt blus, har diner transportable firmaet måtte omstille sig for en stund.

I to uger har de tilbudt "Drive-in" under coronakrisen, et koncept hvor man inden klokken 14 bestiller det ønskede via en sms og bliver siddende i bilen, når bestillingen skal afhentes.

Medarbejdere hos Lucullus sætter herefter maden i bagagerummet.

- Det fungerer supergodt at lade dem blive i deres biler. Vores butik er ikke strøgbutik, så den er ikke beregnet til at have mange inde. Jeg ville have utrolig svært ved at styre, hvis jeg skulle have folk ind, for de ville komme til at stå på nakken af hinanden, siger Morten Andersen, der er indehaver af Lucullus.

Det er heller ikke første gang, at virksomheden har benyttet sig af drive-in-konceptet.

- Vi kender det fra vores nytårsmenuer, så ved vi, det fungerer med biler i indkørslen, siger Morten Andersen.

Diverse retter, menuer og telefonnumre kan ses på Lucullus' hjemmeside og Facebookside.

Annonce

Kunderne taget godt imod

Virksomheden tilbyder blandt andet dagens ret, dagens salat, desserter og som noget nyt fra denne uge også retter fra frost, hvilket kunderne lader til at tage godt imod.

- Mandag var første dag, vi prøvede det, og jeg kan se, at det sælger godt, men jeg tror også, at flere er interesseret i at købe retter til flere dage, siger Morten Andersen, der mandag til fredag får lagt over 100 måltider i bilernes bagagerum.

- Hvordan det går, er svært at svare på, når man ikke har nogle forventninger, men lige nu ligger vi på over 100 kuverter hver dag plus vores weekendmenu, siger Morten Andersen.

Generelt har kunderne taget godt imod konceptet.

- Folk er virkelig gode til at have betalt på forhånd, og det hele går ret gnidningsfrit. Mange har sendt os mails med efterfølgende ros. En ting er økonomien lige nu, men at vide at det man laver, er godt, det er dejligt, siger Morten Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce