Annonce
Debat

Bliver der passet godt på Kolding?

Læserbrev: Kolding er en dejlig by – men mange Koldingborgere taler byen ned i stedet for at tale den op. Hvorfor gør de det? Hvorfor er de så utilfredse?

Vi har brug for en plan. En plan for hvordan Kolding bliver en bæredygtig by, en by man føler sig godt tilpas i, som er tilgængelig for alle og præget af mangfoldighed. En grøn, blå og smuk by, der ikke er præget af så mange hovsaløsninger og kompromisser.

Hovsa: Kolding Storcenter har flyttet meget liv ud af bymidten. Men hvis Kolding by var attraktiv nok, ville den være fuld af liv alligevel. Burde vi ikke arbejde langt hårdere på at få charmen tilbage i centrum?

Annonce


Hvis Kolding by var attraktiv nok, ville den være fuld af liv alligevel.


Hovsa: Design City har udviklet sig til en række enkeltstående bygninger, der står og snakker med sig selv, men ikke taler med hinanden. Hvorfor har man fornemmelsen af at bevæge sig i et industrikvarter, når man cykler hen ad Kolding Åpark? Burde man ikke opleve området som en del af byen i stedet for?

Hovsa: Kolding ligger smukt i ådalen for enden af fjorden – men der har i mange år manglet et fokus på havn, fjord og å. På mange strækninger vender byen ryggen til Kolding å. Forbindelsen mellem by og havn er tynd og utydelig. Gå- og cykelturen fra by til fjord er underlig og besværlig.

Hovsa: Det er som om, alt det fine og smukke i Kolding drukner i underlige halve løsninger og tilfældigheder. Mangler vi fornemmelsen af, at der bliver passet godt på Kolding?

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Cykling For abonnenter

I forsvar for Dannebrog: Den formstærke mester har udnyttet enhver chance for at cykle i rødt og hvidt

Annonce