Annonce
Vejen

Blotter betalte bøden, inden sagen kom for retten

Det var på en rasteplads som denne ved Lunderskovvej, den 37-årige blotter fandt sit offer. Foto: Google Streetview
En 37-årig mand og blotter, der var tiltalt for overtrædelse af straffelovens paragraf 232, stykke 1, blufærdighedskrænkelse, ønskede ikke, at sagen skulle bringes for retten.

Vejen: En sag om blufærdighedskrænkelse skulle efter planen have været for Retten i Esbjerg tirsdag formiddag. Men her havde anklagemyndigheden trukket sagen tilbage med henvisning til, at den tiltalte allerede havde betalt den bøde på 5000 kroner, som politiets anklager i anklageskriftet havde argumenteret for.

Blufærdighedskrænkelsen fandt sted fredag den 18. januar cirka klokken 16.00 på en rasteplads et sted på Lunderskovvej ved Vejen. Her havde den 37-årige mand udset sig en parkeret personbil, trukket bukserne ned, taget fat sin penis og masturberet. Imens stirrede han ind i bilen, hvor den pågældende bilist følte sin blufærdighed krænket.

Efter straffelovens paragraf 232 ”straffes den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, med bøde eller fængsel indtil fire år.”

Blotteren var tiltalt ved Retten i Esbjerg med påstand om bødestraf på 5000 kroner – en bøde, som den tiltalte har valgt at acceptere, inden sagen kom for retten.

Den tiltalte er bosat i en af oplandsbyerne i Vejen Kommune.

Annonce

Anholdt og løsladt

Der har tidligere været lignende sager med blottere på rastepladser i Vejen Kommune.

To gange har en 54-årig kvinde således oplevet, at en ukendt mand har masturberet foran hende på en rasteplads ved Læborg. Anden gang valgte hun at melde de to forhold til politiet.

Det skete onsdag den 21. august klokken 17.55, da den kvinden i sin bil kørte ind på en rasteplads ved Læborg. Mens hun sad i bilen, kom en mand gående imod hende, mens han masturberede.

Kvinden valgte dog at køre væk fra rastepladsen.

Ifølge politikommissær Kristian Harbo Sørensen har kvinden tidligere været udsat for en sådan blufærdighedskrænkelse.

Det skete også den 4. juli og samme sted, hvor kvinden var ude at gå en tur med sin mand. På rastepladsen sad en mand og onanerede i sin bil.

Det var den samme mand, der onanerede foran kvinden den første gang aften.

Det lykkedes siden for politiet at finde frem til manden, der er en 38-årig mand, som er bosiddende i Kolding-området. Han blev anholdt og sigtet for de to forhold af blufærdighedskrænkelse. Efter endt afhøring blev han

løsladt igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Haderslev

Gravene skal have en plan

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Sydjylland For abonnenter

Signe og Sebastiam efterlyser bedre job- og uddannelsesmuligheder: Ellers flygter unge fra regionen

Annonce