Annonce
112

Blotter flygtede fra politiet: Onanerede ved kirke i Esbjerg

En 43-årig mand fra Bramming blev tirsdag snuppet med sin penis lidt for langt fremme. Arkivfoto: Michael Bager

Esbjerg: I kirken kan man bede om forladelse for sine synder. Og måske var det netop det, som en 43-årig mand fra Bramming havde i tankerne, da han tirsdag morgen gav sig til at onanere på pladsen ved Vor Frelsers Kirke i Esbjerg.

Klokken 08.58 modtog politiet en anmeldelse fra en borger, der var blevet stødt over en mand, der havde hevet sin penis frem på kirkepladsen og var begyndt at onanere til frit skue. Manden flygtede efterfølgende i en personbil, hvorefter Syd- og Sønderjyllands Politi satte efter og fik ham standset.

Han er nu sigtet for blufærdighedskrænkelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce